Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fjodora Jemeļjaņenko – Meta Mitriona cīņa pārcelta uz 24. jūniju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fjodora Jemeļjaņenko – Meta Mitriona cīņa pārcelta uz 24. jūniju
Fjodors Jemeļjaņenko (no kreisās) un Mets Mitrions
Foto: Sherdog.com

Divkauja starp leģendāro krievu smagsvaru Fjodoru “Pēdējo Imperatoru” Jemeļjaņenko (36-4) un bijušo UFC cīkstoni amerikāni Metu Mitrionu (11-5), kurai bija jānotiek 18. februārī, pārcelta uz 24. jūniju, dienu, ka Latvijā cilvēki svinēs Jāņus.

Šā gada februārī MMA sporta līdzjutēju tik ļoti gaidītā Jemeļjaņenko atgriešanās uz ASV skatuves izpalika, jo tikai dienu pirms nozīmētās divkaujas, veselības problēmu dēļ slimnīcā tika nogādāts Mitrions un cīņa bija jāatceļ.

Taču izskatās, ka beidzot mēs sagaidīsim “Pēdējā Imperatora” divkauju ar UFC rīkotā realitātes šova “The Ultimate Fighter 10” dalībnieku Metu Mitrionu. Šī cīņa notiks cīņu šova “Bellator 180” ietvaros, kura vakara galvenais notikums būs divkauja starp Čelu Sonenu (25-18-1) un Vanderleju Silvu (35-12-1).

Jemeļjaņenko ASV tirgu pameta 2011. gadā ar iekrātu trīs cīņu zaudējumu sēriju. Pēc šī lielā karjeras krituma Fjodors cīnījās tikai dzimtajā Krievijā un Japānā. Neskatoties uz diezgan nepārliecinošo uzvaru pār Fabio Maldonado (23-11), šobrīd krievu smagsvars uzkrājis piecu cīņu uzvaru sēriju un izskatās, ka viņš vēlas to turpināt.

Savukārt Mitrions, kurš “Bellator” pievienojās pērnā gada vasarā, šobrīd ir neuzvarēts pēdējās divās aizvadītajās cīņās. Uzveikti amerikānis Karls Seumanutafa (11-7) un britu sportists Olijs Tomsons (17-10). Neskatoties uz to, ka Metam nesen bija veselības problēmas, viņš vēl joprojām šajā mačā tiek uzskatīts kā favorīts.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...