Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gegards Musasi cīnīsies ar Aleksandru Gustafsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gegards Musasi cīnīsies ar Aleksandru Gustafsonu
Gegards Musasi
Foto: fightrankings.wordpress.com

Bijušais Strikeforce pussmagā svara čempions Gegards Musasi (33-3-2), kurš nesen oficiāli pievienojās UFC, organizācijas rindās debitēs 6. aprīlī Zviedrijā šovā „UFC on Fuel TV 9” pret vietējo sportistu Aleksandru Gustafsonu (15-1-0), ziņo sherdog.com

Divdesmit septiņus gadus vecais armēņu sportists Gegards Musasi UFC pievienojās uzreiz pēc uzvaras šovā „Strikeforce - Marquardt vs. Saffiedine” (Pēdējais šovs Strikeforce pastāvēšanas vēsturē – J.E.), kurā viņš uzveica amerikāni Maiku Kailu (19-9-1).

Musasi savu Strikeforce čempiona jostu zaudēja 2010. gada aprīlī cīņā pret Muhamedu Lavalu (8-1-0), taču kopš tā laika viņš aizvadītajos sešos mačos nav cietis nevienu sakāvi.

Arī Gustafsons ir izveidojis visai veiksmīgu karjeru, viņš pēdējās sešās cīņās izcīnījis tikai un vienīgi uzvaras, ierakstot savu vārdu starp šā brīža pasaules stiprākajiem pussmagā svara cīkstoņiem. Zviedru sportista pēdējais „upuris” bija bijušais UFC pussmagā svara čempions Mauricio Rua (21-7-0), kurš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu tika uzvarēts pēc punktiem.

„Gustafsons pēdējās cīņās izcīnījis sešas uzvaras pēc kārtas un grūti noliegt, ka viņš ir pelnījis titula cīņu. Līdz ar to viens ir skaidrs, ka mūsu cīņa būs mačs par obligātā titula pretendenta statusu,” pārliecināts Musasi, kurš vēlas ne tikai uzvarēt šajā cīņā, bet arī parādīt labu sniegumu, lai iekarotu skatītāju uzticiību.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...