Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mirko Filipovičs pēc K-1 noteikumiem cīnīsies ar Reju Sefo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mirko Filipovičs pēc K-1 noteikumiem cīnīsies ar Reju Sefo
Mirko Filipovičs
Foto: dalje.com

Horvātu cīņas sporta leģenda Mirko „Krokops” Filipovičs (MMA: 27-10-2; K-1: 16-7-1), kurš pēc zaudējuma šova „UFC 137” ietvaros amerikānim Rojam Nelsonam (MMA: 16-6-0) pielika punktu MMA cīkstoņa karjerai, 10. martā ar cīņu pret jaunzēlandieti Reju Sefo (MMA:2-1-0;K-1: 56-21-1), kura notiks pēc K-1 noteikumiem, vēlas aiziet no sporta vispār, ziņo mmajunkie.com

Četrdesmit gadus vecā Mirko Filipoviča cīņa ar trīs gadus jaunāko Reju Sefo paredzēta 10. martā Zagrebā (Horvātijā) cīņu šova „K-1 Final Fight” ietvaros.

Baumas par šo cīņu pa interneta tīmekli klejoja jau pēc zaudējuma Rojam Nelsonam, kad „Horvātu policists” paziņoja par MMA cīkstoņa karjeras beigām. Atgādinām, ka zaudējums Nelsonam Filipovičam bija trešais pēc kārtas. Pirms tam tika atzīts arī Frenka Mira un Brendana Šauba pārākums.

Pirmais par šo gaidāmo supercīņu caur savu Twitter kontu paziņo pats Rejs Sefo: „Daži jaunumi priekš jums visiem… Mana cīņa r Mirko „Krokopu” ir apstiprināta un tā notiks 10. martā.”

Jāatzīst, ka pagaidām vēl nav saņemts oficiāls paziņojums no organizatoru puses, ka tāda cīņa vispār notiks, taču pēc ārzemju masu mediju pieejamās informācijas ir zināms, ka par šo mačs notiks un par to tiks paziņots jau tuvākajās dienās.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
K-1 OFFICIAL WEBSITE