Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kendals Grovs pēc punktiem pārāks par Ikuhisu Minovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kendals Grovs pēc punktiem pārāks par Ikuhisu Minovu
Kendals Grovs cīņā ar Ikuhisu Minovu
Foto: sherdog.com

Vakar cīņu šova „ProElite 3 - Grove vs. Minowa” vakara galvenajā duelī bijušais UFC vidējā svara cīkstonis Kendels Grovs (14-9-0) trīs raundu cīņā pēc punktiem pārspēja japāņu MMA zvaigzni, turnīra „Dream Super Hulk Grand Prix 2009” uzvarētāju Ikuhisu Monovu (52-33-8).

Kendels Grovs pēc zaudējuma Timam Botčam 2011. gada maijā tika atbrīvots no UFC rindām, kurā viņš startēja kopš 2006. gada. Ilgi bez darba Grovs nepalika un jau augustā sportists debitēja atjaunotās organizācijas ProElite rindās ar uzvaru pār citu bijušo UFC cīkstoni Džo Rigsu. Arī vakar Kendels izcīnīja uzvaru – tika uzveikta japāņu MMA zvaigzne, bijušais UFC atlēts Ikuhisa Minova, kurš savulaik uz ringa dēļiem guldījis Gilbertu Aivelu, Donu Freju, Remo Tjeri Sokadžu, Filu Baroni u.c.

Minova cīņu sāka ar uzbrukumiem – dažiem spērieniem, taču Grovs saglabāja mieru, centās turēties būra centrā un aizsargājās. Japānis vēlējās pāriet cīņā parterā, taču amerikānis izmantojot spērienus ar ceļiem neļāva Minovam to izdarīt. Taču pirmā raunda izskaņā Ikuhisam Izdevās noguldīt pretinieku uz zemes. Grovs mēģināja tikt atpakaļ uz kājām, taču noskanēja gongs.

Otrajā raundā Minova strādāja pēc iepriekšējās taktikas, viņš vēlējās nomest Grovu zemē uz ringa dēļiem, lai varētu uzsākt cīņu parterā. Viņam tas izdevās, taču vadošo pozu augšā ieņēma Kendels Grovs, kurs pat mēģināja uztaisīt žņaugšanas paņēmienu, bet tas nebija veiksmīgs.

Arī trešajā raundā Ikuhisa Minova deva priekšroku cīņai parterā. Arī cīņā uz zemes daudz labāks izskatījās Grovs, kurš vairakkārt mēģināja pielietot sāpju paņēmienus, taču visi tie bija neveiksmīgi un mačs noslēdzās pēc punktiem, kurā sānu tiesnesi lēma, ka uzvaru izcīnījis realitātes šova „The Ultimate Fighter” trešās sezonas čempions Kendals Grovs.

„Centos cīņu beigt priekšlaicīgi, taču viņš ir spēcīgs un labi aizsargājās. Bet man vajadzēja piebeigt viņu… Esmu cīkstonis! Es varu cīnīties ar jebkuru, kurš grib man iziet pretī,” pēc cīņas savos komentāros dalījās Grovs, kurš nākamo cīņu aizvadīs jau 16. februārī šova „SCC 4 - Grove vs. Silva” ietvaros pret bijušo UFC un Bellator cīkstoni Džeju Silvu (7-5-0).

„ProElite 3 - Grove vs. Minowa” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Sean RushJaymes SchulteSubmission (Rear-Naked Choke)12:37
2Collin MansanasBryson KamakaSubmission (Rear-Naked Choke)12:27
3Toby MisechSteven SaitoTKO (Knees)11:53
4Tatsuya MizunoIlima MaiavaSubmission (Arm-Triangle Choke)21:47
5Brent SchermerhornKaleo GambillKO (Punch)10:45
6Patrick CumminsTasi EdwardsSubmission (Arm-Triangle Choke)14:01
7Ryan MartinezCody GriffinDecision (Unanimous)35:00
8Richard OdomsJake HeunSubmission (Neck Crank)21:56
9Sara McMannHitomi AkanoDecision (Unanimous)35:00
10Kendall GroveIkuhisa MinowaDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...