Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Leonards Garsija Legacy FC rindās debitējis ar uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Leonards Garsija Legacy FC rindās debitējis ar uzvaru
Leonards Garsija
Foto: sherdog.com

Bijušais WEC vieglākā svara čempiona titula pretendents Leonards Garsija (16-11-1), kuru nesen atbrīvoja no UFC, šova „LFC 19 - Legacy Fighting Championship 19” ietvaros veiksmīgi debitējis Legacy FC rindās ar nokautu trešajā raundā uzveicot bijušo Strikeforce cīkstoni Reju Truhillo (14-11-0).

Trīsdesmit četrus gadus vecais Leonards Garsija no UFC rindām pēc pieciem zaudējumiem pēc kārtas tika atbrīvots šā gada aprīlī. Pēc darba zaudēšanas pasaules vadošajā MMA organizācijā Garsija noslēdz līgumu uz trīs cīņām ar Teksasā bāzēto Legacy FC.

Debijas reizē zem jaunās darba vietas jumta Leonardam pretī stājās bijušais Strikeforce atlēts Rejs Truhillo, kurš Legacy FC rindās izcīnījis divas uzvaras un vienreiz piedzīvojis zaudējumu. Cīņa ilga ilgāk kā sākotnēji kāds spēja prognozēt un tikai trešā raunda sākumā Garsija ar lielisku spērienu pa pretinieka galvu spēja nokautēt Truhillo un pārtraukt savu piecu cīņu zaudējumu sēriju.

Nākamo cīņu amerikāņu sportists aizvadīs 13. septembrī šovā „LFC 23 - Legacy Fighting Championship 23” pret bijušo organizāciju Bellator un Strikeforce cīkstoni Niku Gonzalesu (18-11-0).

Bijusī boksere Holija Holma lieliska arī MMA

Bijusī pasaules čempione boksā WBF versijā Holija Holma (MMA: 4-0-0; Bokss: 33-2-3), kura šā gada maijā paziņoja, ka beidz bokseres karjeru, šovā „LFC 19 - Legacy Fighting Championship 19” otrajā raundā ar kājas spērienu nokautēja Alanu Džonsu (2-3-0).

Lai arī Holma ir rūdīta boksere, trīs no četrām MMA izcīnītajām uzvarām viņa uzvarējusi ar kājas spērienu. Amerikāniete uzkrājusi visai iespaidīgu statistiku, līdz ar to ārzemju masu mediji sākuši mēļot, ja Holija turpinās uzvarēt, viņai tuvākajā laikā varētu piedāvāt pievienoties UFC.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...