Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Daniels Kormjē septembrī cīnīsies ar Timu Silviu

Daniels Kormjē septembrī cīnīsies ar Timu Silviu
Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

29. septembrī savu pēdējo cīņu Strikeforce rindās aizvadīs līdz šim neuzveiktais organizācijas smagā svara čempions Daniels Kormjē (10-0-0), kuram viņa atvadu mačā aci pret aci stāsies bijušais UFC smagā svara titula turētājs Tims Silvia (31-7-0).

Ilgu laiku tika uzdots jautājums, kurš tad būs Strikeforce smagsvaru turnīra uzvarētāja Daniela Kormjē nākamais pretenieks...?

Uz šo jautājumu beidzot ir atbildēts – par nākamo Kormjē „upuri” kļūs divkārtējais UFC smagā svara čempions Tims Silvia, kurš pēdējos mēnešus visvisādi cenšas tikt atpakaļ UFC rindās.

Interesanti ir tas, ka, lai arī UFC prezidents Dana Vaits pirms kāda laika apgalvoja, ka Silvia kompānijas „Zuffa” organizācijās nekad vairs nestartēs, Strikeforce ar MMA veterānu noslēgusi līgumu uz vairāk kā vienu cīņu.

Kormjē un Silvias cīņa notiks 29. septembrī Kalifornijā (ASV) un tā būs šova „STRIKEFORCE - CORMIER VS. SYLVIA” galvenais vakara mačs.

Atgādinām, ka Daniels Kormjē MMA elitē ielauzās visai strauji... Viņš Strikeforce smagsvaru turnīrā aizvietoja bijušo čempionu Alisteru Overīmu, kurš atteicās no dalības sacensībās, un pusfinālā uzveica Antonio Silvu, bet finālā piecu raundu cīņā pēc punktiem tika galā ar MMA veterānu Džošu Bārnetu. Pēc līguma, Kormjē Strikeforce rindās jāaizvada vēl tikai viena cīņa un tad sportists drošvien, ka pāries uz UFC.

Savukārt Tima Silvias labākie gadi ir aiz muguras. Pēc aiziešanas no UFC bijušais čempions aizvadījis desmit cīņu, no tām septiņās atzīmējoties ar uzvarām, tiesa, ne pret īpaši vērā ņemamiem pretiniekiem. Vienīgos trīs zaudējumus MMA zvaigznei sagādājuši Fjodors Jemeļjaņenko, Rejs Mersers un Abe Vagners.

Šobrīd Tims aizvada trīs uzvaru sēriju. Viņš uzvarējis Patriku Berentini, Andreasu Kraniotakesu un pēdējā mačā ar tehnisko nokautu iznīcinājis mazpazīstamo Rendiju Smitu.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-07-21 10:41, pirms 12 gadiem
Jūtu līdz Silvijai
, 2012-07-21 14:27, pirms 12 gadiem
Gunarelli rakstīja: Jūtu līdz Silvijai
Tieši tā. Man liekas, ka ārpus UFC, Comrieram nav pretinieku.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.