Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Alvarezs revanšējas Šinjam Aoki

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Alvarezs revanšējas Šinjam Aoki
Edijs Alvarezs
Foto: cagetoday.com

Vakar šova „Bellator 66” ietvaros bijušais Bellator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs (23-3-0) pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica DREAM vieglā svara čempionu Šinja Aoki (30-6-0), tādejādi revanšējoties japānim par 2008. gadā ciesto sakāvi.

Bijušais Bellator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs, kurš savas čempiona pilnvaras nolika pērngad cīņā pret Maiklu Čandleru, ar Šinju Aoki tiekas jau otro reizi. Sportistu pirmā tikšanās notika 2008. gadā Japānā šova „DREAM: Dynamite!! 2008” ietvaros par toreiz vakanto WAMMA čempiona jostu. Pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu uzvaru izcīnīja mājinieks Aoki.

Taču tagad, divus gadus vēlāk, beidzot bija pienākusi kārta revanša mačam, kas šoreiz notika Alvareza dzimtenē ASV. Iespējams, ka mājas sienas palīdzēja un amerikānis izcīnīja ātru uzvaru ar tehnisko nokautu, pārraujot Šinjam Aoki septiņu cīņu uzvaru sēriju un revanšējoties par pirms četriem gadiem piedzīvoto zaudējumu.

„Pēdējos pāris mēnešus man bija melnais periods. Pirmo reizi devos prom no mājā, lai sagatavotos šai cīņai. Tas bija smagi priekš manis. Taču tagad es atkal varu doties pie saviem bērniem un sievas. Esmu laimīgs,” pēc uzvaras saviļņots bija Edijs Alvarezs.

„Bellator 66” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Andreas SpangBrian RogersKO (punches)23:34
2.Maiquel FalcaoVyacheslav VasilevskyDecision (Unanimous)35:00
3.Rick HawnLloyd WoodardKO (punch)20:10
4.Brent WeedmanThiago MichelDecision (Split)35:00
5.Jessica EyeAnita RodriguezDecision (Unanimous)35:00
6.John HawkMarcus VanttinenDecision (Split)35:00
7.Attila VeghDan SpohnDecision (Split)35:00
8.Frank CarabelloDonny WalkerKO (flying knee)42:25
9.Julian LaneJoe Heilandsubmission (guillotine choke)12:49
10.Eddie AlvarezShinya AokiTKO (strikes)12:14

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...