Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonis Deriks Lūiss otrajā raundā nokautē Trevisu Braunu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Deriks Lūiss otrajā raundā nokautē Trevisu Braunu
Deriks Lūiss
Foto: mmajunkie.com

Vakarnakt Kanādā notiekošā cīņu šova “UFC Fight Night 105” vakara centrālajā mačā skaistu uzvaru izcīnīja amerikāņu smagsvars Deriks Lūiss (18-4), kurš otrajā raundā nokautēja bijušās UFC čempiones Rondas Rouzijas (12-2) līgavaini Trevisu Braunu (18-6-1).

Diezgan pasīvi cīņu iesāka trīsdesmit divus gadus vecais bijušais organizācijas “Legacy FC” smagā svara čempions Deriks Lūiss. Viņš kustējās pa cīņu būri, neizdarot praktiski nevienu sitienu. Pirmā raunda vidū Lūiss divreiz izlaida Trevisa Brauna izdarītos sitienus ar kāju, pēc kuriem ilgstoši bija spiests atjaunoties.

Neskatoties uz to, ka pretinieks bija cietis, Treviss Brauns ne vienā, ne otrā epizodē neaktivizējās un neizdarīja neko, lai cīņu uzvarētu.

Otrajā raundā trīsdesmit četrus gadus vecais Brauns beidzot aktivizējās un izdomāja izdarīt ofensīvu, taču izlaida vairāku sitienu sēriju, un bija tuvu, lai nonāktu zaudētājos ar nokautu. Lūiss gandrīz minūti sita zemē guļošo oponentu, līdz tas atkal tika atpakaļ kājās, taču ne uz ilgu laiku. Deriks vēlreiz ar sitienu nogāza Braunu uz ringa dēļiem, taču šoreiz cīņā bija spiests iejaukties ringa tiesnesis.

“Pēc manas pēdējās cīņas es vēlējos paņemt kādu laiku brīvu, taču mans treneris mani noķēra brīdī, kad biju piedzēries un atrados gultā. Viņš jautāja, vai nevēlos cīņu ar Trevisu Braunu. Protams, teicu, ka vēlos šo cīņu. Taču šoreiz gan paņemšu pauzi no sporta, lai atpūstos,” pēc uzvaras izteicās Deriks Lūiss, kurš pasaules smagā svara reitingā šobrīd ieņem desmito pozīciju.

“UFC Fight Night 105” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Derrick LewisTravis BrowneKO (punches)23:12
2.Johny HendricksHector Lombarddecision (unanimous)35:00
3.Gavin TuckerSam Siciliadecision (unanimous)35:00
4.Elias TheodorouCezar Ferreiradecision (unanimous)35:00
5.Sara McMannGina Mazanysubmission (arm-triangle choke)11:14
6.Paul FelderAlessandro RicciTKO (punches)14:41
7.Santiago PonzinibbioNordine Talebdecision (unanimous)35:00
8.Randa MarkosCarla Esparzadecision (split)35:00
9.Aiemann ZahabiReginaldo Vieiradecision (unanimous)35:00
10.Thiago SantosJack MarshmanTKO (kick; punches)22:21
11.Gerald MeerschaertRyan Janessubmission (armbar)11:34

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...