Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džims Millers uzveic Melvinu Guilardu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džims Millers uzveic Melvinu Guilardu
Džims Millers žņaudz Melvinu Guilardu
Foto: sherdog.com

Vakar ASV MMA šova „UFC on FX - Guillard vs. Miller” vakara galvenajā duelī pārliecinošu uzvaru izcīnīja viens no pasaules labākajiem vieglā svara atlētiem Džims Millers (21-3-0), kurš pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica Melvinu Guilardu (29-10-2), ziņo sherdog.com

Kā jau pirms cīņas solīja Melvins Guilards, viņš sāka ar aktīviem uzbrukumiem. Ja daži melnādainā sportista sitieni ar celi lidojumā nesasniedza savu mērķi, tad sitiens ar roku viņam padevās tīri labs un Džims Millers atradās uz ringa dēļiem. Tiesa, Guilards nespēja izmantot šo priekš sevis labvēlīgo brīdi un nodemonstrēja, ka viņa cīņas iemaņas nav tik labas kā Milleram un tika piedzīvots zaudējums.

Tiesnesis cīņu apstādināja pirmā raunda trešajā minūtē un pateicoties žņaugšanas paņēmienam uzvaru izcīnīja Džims Millers, kurš ar šo panākumu nodzēsa pēdējā mačā ciesto zaudējumu Benam Hendersonam.

„Būšu godīgs – maz atceros no tā visa,” pēc cīņas atzinās Millers, kurš cīņas laikā izlaida pāris spēcīgus sitienus. „Es ieslēdzu sevi darba režīmā un darīju to, kas man ir ērti. Cīņas laikā sitienus nejutu.”

„Esmu pārliecināts, ka pēc tā pirmā sitiena viņš salauza roku pret manu galvu. Galva vēl joprojām sāp. To sitienu, ar kuru viņš mani aizsūtīja nokdaunā es nemaz nejutu.”

„UFC on FX - Guillard vs. Miller” cīņu rezultāti

Nr.UvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Nick DenisJoseph SandovalKO (Elbows)10:22
2Daniel PinedaPat SchillingSubmission (Rear-Naked Choke)11:37
3Fabricio CamoesTom HaydenSubmission (Rear-Naked Choke)14:03
4Charlie BrennemanDaniel RobertsDecision (Unanimous)35:00
5Khabib NurmagomedovKamal ShalorusSubmission (Rear-Naked Choke)32:08
6Jorge RiveraEric SchaferTKO (Punches)21:31
7Pat BarryChristian MorecraftKO (Punches)13:38
8Mike EastonJared PapazianDecision (Majority)35:00
9Josh NeerDuane LudwigTechnical Submission (Guillotine Choke)13:04
10Jim MillerMelvin GuillardSubmission (Rear-Naked Choke)12:04

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...