Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Jemeļjaņenko paziņojis par karjeras beigšanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Jemeļjaņenko paziņojis par karjeras beigšanu
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: championat.com

Šodien par aiziešanu no sporta paziņojis trīsdesmit vienu gadu vecais krievu smagsvars Aleksandrs Jemeļjaņenko (21-6-0), kurš nesen ne tikai piekāpās MMA vecmeistaram, bijušajam UFC smagā svara čempiona titula pretendentam Džefam Monsonam (48-13-1), bet arī ar skandālu tika atbrīvots no organizācijas „M-1 Global” rindām.

Leģendārā Fjodora Jemeļjaņenko brālis Aleksandrs šodien savā interneta mājas lapā paziņoja par sportista karjeras beigšanu. Pēc viņa vārdiem iemesls tādam lēmumam esot viņa veselības problēmas, kuras izraisījis it kā vecs savainojums.

Interesanti, ka Jemeļjaņenko jaunākā lēmums beigt sportista karjeru notika dienu vēlāk pēc M-1 Global prezidenta Vadima Fikelšteina vakardienas paziņojuma, ka organizācija lauž līgumu ar bijušo PRIDE cīkstoni, kurš it kā esot pārkāpis līguma nosacījumus.

Ja var ticēt krievu presei, tad pēc viņiem pieejamās neoficiālās informācijas, Aleksandra Jemeļjaņenko atlaišanas iemesls esot bijis sportista nepiedienīgā uzvedība ārpus ringa. Aleksandrs manāmā reibuma stāvoklī esot vadījis MMA semināru Altaja novadā Krievijā, bet pēc tam Barnaula lidostā sakāvies, par ko arī esot ticis arestēts. Šāda Jemeļjaņenko jaunākā rīcība esot nokaitinājusi ne tikai Fikelšteinu, bet arī viņa vecāko brāli Fjodoru, kurš arī ir viens no kompānijas „M-1 Global” līdzīpašniekiem.

Nav teikts, ka Aleksandrs Jemeļjaņenko no sporta aiziet uz visiem laikiem, taču kādu laiciņu sportists paņems atvaļinājumu, un visticamāk nogaidīs līdz kāda organizācija krievu smagsvaram piedāvās izdevīgus līguma nosacījumus un tad atgriezīsies.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
.m masterhost - ŠŅĻĘÅÓÓÉĻĪĮĢŲĪŁŹ ČĻÓŌÉĪĒ...