Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko uzveic Monsonu un pārtrauc zaudējumu sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko uzveic Monsonu un pārtrauc zaudējumu sēriju
Fjodors Jemeļjaņenko cīņā ar Džefu Monsonu
Foto: sherdog.com

MMA leģenda, krievu smagsvars Fjodors Jemeļjaņenko (32-4-0) šodien Maskavā trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveica citu šā sporta veida veterānu, bijušo UFC čempiona titula pretendentu Džefu Monsonu (43-13-0), tādejādi ar uzvaru nosedzot trīs cīņu zaudējumu sēriju.

Fjodoram Jemeļjaņenko pērnais gads un šā gada sākums bija visai neveiksmīgs – tika piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas, kā arī zaudēts līgums ar Strikeforce.

Pēc četru gadu ilgas pauzes Fjodors aizvadīja pirmo cīņu savā dzimtenē. Viņam priekšā stāvēja ļoti nopietns pretinieks – četrdesmit gadus vecais amerikāņu smagsvars Džefs Monsons, kurš tāpat kā Jemeļjaņenko alkst atgriezties augstākajā līgā.

Cīņa no paša sākuma iesākās diezgan piesardzīgi un tādā rāmā tempā vilkās visus trīs raundus. Jemeļjaņenko gaidīja iespēju, lai nokautētu Džefu, bet Monsons nepārtraukti centās pārvest cīņu parterā, kur sportists jūtas vislabāk. Amerikānim tas pāris reižu izdevās, taču Fjodors veiksmīgi izspruka no Monsona satvēriena un atkal piecēlās kājās.

Daudz aktīvāks visas cīņas garumā bija Fjodors Jemeļjaņenko, kuram sāna tiesneši pēc vienbalsīga lēmuma arī atdeva uzvaru.

„M-1 Global - Fedor vs. Monson” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Nikolai KaushanskyAlexander VinogradovSubmission (Rear-Naked Choke)11:23
2Mikhail MalyutinSeydina SeckKO (Punch)10:47
3Salim DavidovSergey KornevDecision (Unanimous)35:00
4Alexander VolkovArsen AbdulkerimovTKO (Punches)11:00
5Albert DuraevXavier Foupa-PokamSubmission (Triangle Choke)22:37
6Mairbek TaisumovJoshua ThorpeKO (Punches)23:19
7Yuri IvlevJerome BouissonTKO (Punch)11:00
8Alexander YakovlevJuan Manuel SuarezTKO (Punches)23:55
9Daniel WeichelJose FigueroaKO (Punches)11:50
10Fedor EmelianenkoJeff MonsonDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2011-11-20 22:49, pirms 12 gadiem
Malacis, redzams kur ir karalis!!!!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2011-11-21 00:21, pirms 12 gadiem
Pretinieks, protams, nebija tas spēcīgākais, bet Fjodars ir labā formā un var redzēt, ka ir patrenējies pie cita trenera, izskatās, ka tas viņam ir nācis par labu! Es domāju viņam vēl ir priekšā pāris vēsturiskas cīņas!

  -2 [+] [-]

, 2011-11-21 09:25, pirms 12 gadiem
malacis fedors!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-21 13:30, pirms 12 gadiem
negodīga cīņa, bet nu pretinieks pats parakstījās

     [+] [-]

, 2011-11-21 17:39, pirms 12 gadiem
Кстате есть версия что бой был куплен для пиара Путина и Ед.Росовской партии . Конешно Фёдор сильный борец , но Монсон уж слишком вяло себя вёл , кроме нескольких попыток пройти в ноги он несделал нечего, не нанёс практически неодного удара. Да и вот речь и выход Путина были заранее подготовлены, а что бы он сделал есле Фёдор проиграл... Кароче когда в спорт вмешивается политика и деньги, то спорт превращается в клоунаду .

Krievija klist shadas baumas

  +1 [+] [-]

, 2011-11-21 17:57, pirms 12 gadiem
TopTen rakstīja: Кстате есть версия что бой был куплен для пиара Путина и Ед.Росовской партии . Конешно Фёдор сильный борец , но Монсон уж слишком вяло себя вёл , кроме нескольких попыток пройти в ноги он несделал нечего, не нанёс практически неодного удара. Да и вот речь и выход Путина были заранее подготовлены, а что бы он сделал есле Фёдор проиграл... Кароче когда в спорт вмешивается политика и деньги, то спорт превращается в клоунаду .

Krievija klist shadas baumas
Maz ticams! Pārāk maza auditorija ir šim sporta veidam, lai tādā veidā celtu savu reitingu un neticu arī, ka tāda rakstura cilvēks kā F.E. uz ko tādu parakstītos. Putins vienkārši pats ir nodarbojies ar cīņu sportu un atbalsta to.

     [+] [-]

, 2011-11-21 21:16, pirms 12 gadiem
manuprāt, ļoti neizdevies cīņas apraksts... paskatoties uz Monsonu pēc trim raundiem negribas piekrist, ka "cīņa no paša sākuma iesākās diezgan piesardzīgi un tādā rāmā tempā vilkās visus trīs raundus". Izlasot šo rakstu, rodas nepareizs priekšstats par cīņu..