Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Alvarezs pamet "Bellator" un pievienojas UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Alvarezs pamet "Bellator" un pievienojas UFC
Edijs Alvarezs
Foto: mmaconvert.com

Organizācijas Ballator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs (25-3-0) pametis savu ilglaicīgo darba vietu, zem kuras karoga cīnījās kopš 2009. gada, un pievienojies pasaules lielākajai MMA organizācijai UFC. Zem UFC karoga amerikānis debitēs 27. septembrī pret Donaldu Serroni (24-6-0).

Beidzot piepildījies trīsdesmit gadus vecā Edija Alvareza sapnis pievienoties pasaules spēcīgāko MMA cīkstoņu līgai - UFC. Viņš atbrīvots no līguma ar Bellator, zaudējot savu vieglā svara čempiona titulu, un pievienojies UFC.

„Mēs atlaidām Ediju bez jebkādiem uzstādījumiem,” ārzemju masu medijiem ziņoja Bellator prezidents Skots Kokers. „Alvarezs kļuvis par brīvo aģentu un mēs neprasām „pirmo roku” uz jaunu līgumu ar viņu. Mēs novēlam viņam pašu labāko.”

Divpadsmit stundas vēlāk pēc līgumattiecību beigās starp Bellator un Alvarezu, amerikāņu cīkstonis parakstīja ilgtermiņa kontraktu ar UFC.

Viņa debija pasaules lielākās MMA organizācijas rindās notiks jau 27. septembrī cīņu šova „UFC 178” ietvaros pret bijušo WEC vieglā svara čempiona titula pretendentu Donaldu „Kovboju” Serroni.

Alvarezs uzvarējis desmit no pēdējām vienpadsmit aizvadītajām cīņām. Šobrīd Edijs ir uzkrājis trīs cīņu uzvaru sēriju pār One FC un DREAM čempionu Šinju Aoki (35-6-0), Patrikiju Fereiru (13-5-0) un Maiklu Čendleru (12-2-0), kurš 2011. gadā gāza Alvarezu no Bellator čempiona troņa.

Savukārt Serrone šobrīd aizvada četru cīņu uzvaru sēriju, visās šajās cīņās nopelnot kādu no UFC prēmijām par nokautu vai par labāko cīņu. Par Kovboja pēdējo četru cīņu „upuriem” kļuvuši Džims Millers (24-5-0), Edsons Barboza (14-2-0), Adriano Mārtins (26-7-0) un Evans Danhems (14-6-0).

Serronem bija ieplānota cīņa ar krievu atlētu Habibu Nurmagomedovu (22-0-0), taču krievs treniņos traumēja celi un cīņa tika atcelta.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...