Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sambo cīkstonis Reško izcīna Eiropas čempionāta sudrabu

Ints Megnis
Ints Megnis

Sambo cīkstonis Reško izcīna Eiropas čempionāta sudrabu
Viktors Reško pēc uzvaras Eiropas čempionāta cīņā. Foto no sportista Facebook profila

Latvijas sambists Viktors Reško pagājušajā nedēļā Spānijas pilsētā Hihonā 12 dalībnieku vidū izcīnījis Eiropas čempionāta sudraba medaļu.

Svara kategorijā līdz 100 kilogramiem sacensību ievadā Reško ar sāpju paņēmienu uzvarēja sportistu no Ukrainas, pusfinālā pārliecinoši bija pārāks arī pār konkurentu no Gruzijas un iekļuva finālā, bet tajā zaudēja krievam Dmitrija Jeļisejevam.

Šis ir Reško karjeras augstākais rezultāts Eiropas čempionātos, jo iepriekš viņš trīs reizes (arī pērn) bija izcīnījis bronzas medaļas. Tāpat viņš četras reizes bijis trešais pasaules meistarsacīkstēs, paveicot to arī iepriekšējos trijos gados.

Vēl Latviju šī gada Eiropas čempionātā pārstāvēja Abuļfazs Nasirovs, startējot svara kategorijā līdz 74 kilogramiem, tomēr viņš piekāpās jau pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS SAMBO FEDERĀCIJA - Eiropas čempionāts