Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra: Džeisons Millers neiekļaujas svarā

Svēršanās procedūra: Džeisons Millers neiekļaujas svarā
Džeisons Millers (no kreisās) svēršanās procedūras laikā ar Luku Bārnetu
Foto: sherdog.com

Šodien Milānā (Itālijā) notika sportistu svēršanās procedūra pirms rītdienas MMA cīņu šova “Venator FC 3”, kura vakara galvenajā cīņā savā starpā vajadzēja cīnīties bijušajiem UFC cīkstoņiem Lukam Bārnetam (10-3) ar Džeisonu Milleru (23-9), taču cīņa nenotiks, jo Millers neiekļāvās vidējās svara kategorijas rāmjos.

Šajā divkaujā ar Džeisonu Milleru Lukam Bārnetam vajadzēja aizstāvēt savu pērngad decembrī izcīnīto itāļu MMA organizācijas “Venator FC” vidējā svara čempiona titulu, ko viņš ieguva uzveicot itāli Matiu Šiavolinu (12-0), taču šī paredzētā cīņa starp diviem bijušajiem UFC cīkstoņiem nenotiks.

Tas tāpēc, ka bijušais DREAM un Strikeforce čempiona titulu pretendents Džeisons Millers svēršanās procedūras laikā svēra 95 kg, jeb par 11 kg vairāk kā tas atļauts vidējā svara divīzijā ( -84 kg).

Lai Bārnets šajā pasākumā nepaliktu bez cīņas, organizatori viņam izlēma piespēlēt moldāvu Stefanu Kroitoru (6-1-1), padarot viņu par jauno titula pretendentu. Interesanti, ka moldāvam šajā pasākumā bija paredzēta cīņa ar jau pieminēto Šiavolinu, bet tagad izskatās, ka itālim šis pasākums ies gar degunu.

Organizatori divdesmit četru stundu laikā cer atrast pretinieku arī Milleram, kura paša svars atbilst smagajai svara kategorijai (+ 93 kg). Vai viņiem tas izdosies, uzzināsim tikai rīt. Taču nav izlēgts arī variants, ka ar Džeisonu nepiekritīs cīnīties tas pats Matiu Šiavolini, kurš uz doto brīdi palicis bez pretinieka un ir visas šīs situācijas ķīlnieks.

Jāpiemin, ka cīņu šovā “Venator FC 3” uz ringa bez Millera un Bārneta kāps tādas MMA zvaigznes kā bijušie UFC cīkstoņi Rosimars Palharess (18-6), Mets Hamils (11-6), Remo Tjeri Sokadžu (16-14), Simons Toersens (17-6-1), Igors Araujo (25-8), Kodijs Makenzijs (15-8), Če Milss (16-8) u.c. elites atlēti.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...


, 2016-05-20 18:09, pirms 8 gadiem

11 kg?
Nopietni?
, 2016-05-20 19:02, pirms 8 gadiem
Normāli neiekļāvās svarā Tikai nedaudz
, 2016-05-20 21:04, pirms 8 gadiem
Un novelk šortus Kas zin, varbūt hanteles kabatās. 11kg jau ir apzināti..
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.