Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Truškinam zaudējums pret Krištea (+Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Truškinam zaudējums pret Krištea (+Video)
Bogdans Krištea (pa kreisi) un Aleksandrs Truškins pēc cīņas
Foto: fightclub.lv

Vakar Amsterdamā (Holande) cīņu šova „It’s Showtime: The Sand” ietvaros zaudējumu MMA cīņā guva Latvijas pārstāvis Aleksandrs Truškins, kurš pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu piekāpās holandiešu sportistam Bogdanam Krištea, ziņo fightclub.lv

„It’s Showtime” ir viena no pasaulē atzītākajām federācijām, kura atbalsta gan K-1, gan MMA cīņas. „It’s Showtime” cīņās regulāri piedalās pasaules cīņu sporta zvaigznes kā Remijs Boņaskis, Badrs Hari, Semijs Šīlts, Ruslans Karajevs, Melvins Manhoefs, Tairons Spongs, Aleksejs Ignašovs, Daniels Džita, Gago Drago, Murads Bozudi, Andersons Silva, Gohans Saki, Arturs Kušenko u.c.

Cīņu šovā „It’s Showtime: The Sand”, kurš notika „Amsterdam Arena” telpās tik liela mēroga cīņās debitēja daugavpilietis, pasaules čempionāta brīvajās cīņās jauniešu klasē bronzas medaļas ieguvējs Aleksandrs Truškins (2-2-0). Divu piecminūšu raundu cīņā daugavpilietim pretī stājās pieredzējušais holandiešu MMA cīkstonis Bogdans Krištea (8-4-1).

Kā jau bija paredzams, četrus kilogramus smagākais Krištea metās virsū latvietim, lai tūdaļ pārietu cīņā uz partera. Tiesa, holandietis negaidīja, ka Aleksandram izdosies iziet no satvēriena un vēl izdarīt dažus sitienus. Notika taktiska cīņa parterā, kurā vienas neuzmanīgas kļūdas rezultātā Krištea bija saķēris Trušķina kaklu un izdarīja žņaugšanas paņēmienu, un latvietis bija spiests atzīt holandieša pārākumu.

Cīņa tika apstādināta pirmā raunda otrajā minūtē. Šī Krištea bija trešā uzvara pēc kārtas.

„Spēcīgs pretinieks. Pieļāvu kļūdu un nonācu neērtā situācijā. Priecīgs neesmu par tik ātru zaudējumu, taču kā ir tā ir,” pēc cīņas mazrunīgs bija Truškins.

Jāpiemin, ka Aleksandru Truškinu pirms gaidāmā mača piemeklēja diezgan liela ķibele - slikto laika apstākļu dēļ sportists ceļā uz Amsterdamu tika izsēdināts Prāgas lidostā, kur pavadīja gandrīz piecpadsmit stundas. Amsterdamā sportists ielidoja cīņu dienā tikai trīs stundas pirms cīņu šova sākuma, kad atklājās, ka aviokompānija pazaudējusi sportista bagāžu, kas nozīmēja, ka Truškins palicis bez sava ekipējuma.

„Paldies holandiešu kikbokserim Rokijam van de Buntam, kurš izlīdzēja ar šortiem un bandāžu. Kapi man sagādāja organizatori,” stāstīja Truškins.

Cīņu rezultāti

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetode/Raunds
K-1Andresons Silva (Brazīlija)Fredijs Kemajo (Francija)KO/1R
K-1Vorens Stevelmans (Holande)Kenets Van Esevalds (Beļģija)PTS/3R
K-1Riko Verhovens (Holande)Frenks Munoz (Spānija)PTS/3R
K-1Artjoms Levins (Krievija)Loučine Ouzgni (Maroka)TKO/4R
K-1Muhameds Kamals (Surinama)Mosabs Armani (Surinama)PTS/4R
K-1Rokijs van de Bunts (Surinama)Zakarija Tiartijs (Holande)PTS/3R
K-1Džeisons Vilnis (Surinama)Žeronimo de Grūts (Holande)KO/1R
K-1Kalids Bordifs (Maroka)Murtels Groenharts (Kenija)PTS/3R
MMABogdans Krištea (Holande)Aleksandrs Truškins (Latvija)Submission/1R

Izmantotie resursi:
Fight club Faraon
It's Showtime - Official website
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-21 16:42, pirms 13 gadiem
Izskatījas jau labi

  +1 [+] [-]

, 2010-12-24 18:30, pirms 13 gadiem
Melnā diena čalim