Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Jemeļjaņenko cīnīsies ar Keniju Gārneru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Jemeļjaņenko cīnīsies ar Keniju Gārneru
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: bloodyelbow.com

Bijušais ProFC smagā svara čempions Aleksandrs Jemeļjaņenko (18-5-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 16. martā šova „M-1 Challenge 31 - Monson vs Oleinik” ietvaros pret patreizējo īslaicīgās „M-1 Global” smagā svara čempiona jostas īpašnieku Keniju Gārneru (8-3-0).

„Šobrīd pētu pretinieku. Viņš labi cīnās parterā, ir izturīgs un pacietīgs, neslikti arī sit. Bet viņa vājās puses atstāšu pie sevis, atklāšu viņas tikai cīņas laikā. Fjodors palīdzēs man sagatavoties,” apņēmības pilns uzvarēt ir trīskārtējais pasaules čempions kaujas sambo Aleksandrs Jemeļjaņenko.

Jāpiemin, ka Aleksandra MMA karjera aizsākās tālajā 2003. gadā ar uzvaru pār slaveno brazīlieti Asuerio Silvu (15-8-0), arī tālākajās šī sporta veida gaitās krievam veicās diezgan labi – viņš uzveicis tādas zvaigznes kā bijušo kikbokseri Sergeju Haritonovu (18-5-0), Olimpisko čempionu Pavelu Nastulu (4-4-0), Karlosu Bereto (14-9-0), Džeimsu Tomsonu (16-14-0), Denu Bobišu (17-9-0) u.c. Taču 2010. gadā Jemeļjaņenko jaunākā saldie gadi beidzās… Viņš piedzīvoja smagu zaudējumu bijušajam kikbokserim Pīteram Grahamam (5-5-0), bet tad tika sakauts no toreiz mazpazīstamā Magomeda Maļikova (6-1-0) rokas. Tiesa, Aleksandrs šo zaudējumu sēriju nosedza ar nepārliecinošu uzvaru pār „maisu” no Kazahstānas – Tolegenu Akilbekovu (3-2-0).

Savukārt Kenijs Gārners, lai arī nav nācis no elitārākajiem smagsvaru plauktiem, viņš šobrīd ir labā formā, par ko liecina pēdējās trīs cīņās izcīnītās priekšlaicīgās uzvaras. Pie tam pēdējais panākums izcīnīts pret „M-1 Global Eastern Europe” smagā svara čempionu Maksimu Grišinu (11-6-0).

Jāpiemin, ka Garners karjeras laikā zaudējis tikai trijos mačos, un zaudējumi piedzīvoti pret Eiropas vadošo smagsvaru Guramu Gugenišvili (11-0-0), Krisu Bārnetu (7-1-0) un bijušo KOTC čempionu Toniju Džonsonu (6-1-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт