Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Riko Rodrigezs uzvar Baširu Jamilkanovu un pārtrauc zaudējumu sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Riko Rodrigezs uzvar Baširu Jamilkanovu un pārtrauc zaudējumu sēriju
Riko Rodrigezs
Foto: mmaidiot.com

Vakar Krievijā cīņu šova „FEFoMP - Battle of Empires” ietvaros bijušais UFC smagā svara čempions, amerikānis Riko Rodrigezs (48-14-0) otrajā raundā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar tehnisko nokautu, uzveicot vietējo krievu sportistu Baširu Jamilkanovu (3-2-0), tādejādi pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Trīsdesmit četrus gadus vecais Rodrigezs uz Krieviju devās ar trīs zaudējumu bagāžu (zaudējumi Setam Petruzelli, Mihalam Kitam un Gloveram Tekseirai – J.E.), kuru viņš cerēja aizlāpīt ar uzvaru pār mazpazīstamo Baširu Jamilkanovu, kas profesionālajā ringā līdz šai cīņai bija aizvadījis tikai četrus mačus.

Viss notika kā paredzēts – bijušajam UFC čempionam bija nepieciešami divi raundi, lai parādītu krievu sportistam, ka agrāk viņš ir bijis pasaules viens no vadošajiem smagsvariem. Riko izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu un pārtrauca zaudējumu sēriju.

Jāatgādina, ka pirms šīs zaudējumu šerijas Rodrigezam bija iespaidīga divpadsmit cīņu uzvaru sērija, kuru viņam pārrāva bijušais UFC smagsvars Sets Petruzelli, kas savulaik pirmo zaudējumu karjerā sagādāja slavenajam ielu kauslim Kevinam „Kimbo Slaisam” Fergusonam.

„FEFoMP - Battle of Empires” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Alexey PolpudnikovKonstantin KireevSubmission (Armbar)22:34
2Gennadiy KovalevRustam YamashevDecision (Unanimous)25:00
3Bagama NikabagamaevEvgeniy ZlivkoDecision (Unanimous)25:00
4Akop StepanyanDmitriy UshkanovDecision (Split)25:00
5Jesse JuarezGadji ZaipulaevSubmission (Rear-Naked Choke)22:15
6Andrey KoreshkovKyacey UscolaTKO (Punches)14:03
7Steve CarlRustam BogatirevSubmission (Triangle Choke)13:50
8Ricco RodriguezBashir YamilkhanovTKO (Punches)22:56
9Alexander ShlemenkoJulio PaulinoDecision (Unanimous)25:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...