Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kotjurs nākamgad cīnīsies pret Kolemanu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kotjurs nākamgad cīnīsies pret Kolemanu?
Marks Kolemans
Foto: www.thesun.co.uk

Nākamgad cīņu šova „UFC 109” ietvaros varētu notikt cīņa starp diviem bijušajiem UFC smagā svara čempioniem, MMA leģendām Rendiju Kotjuru un Marku Kolemanu, ziņo portāls sherdog.com.

Pagaidām ir panākta tikai mutiska vienošanās ar UFC slavas zāles iemītniekiem Rendija Kotjura (17-10-0) un Marka Kolemana (16-9-0) par viņu savstarpējo cīņu. Ja tiks parakstīti līgumi, tad leģendu supercīņa notiks nākamā gada 6. februārī Lasvegasā.

Kolemans UFC debitēja 1997. gadā uzreiz uzvarot četru vīru turnīrā par UFC čempiona jostu. Toreiz viņš pieveica Montiju Horenšteinu, Gariju Gudridžu un Donu Fraju. Kolemans savā karjerā uzvarējis arī tādas zvaigznes kā Maurisio Rua, Alans Goes, Igors Vovčančins, Kazujuši Fudžita un Dans Severns. Pēdējo cīņu četrdesmit četrus gadus vecais Marks aizvadīja šī gada jūlijā pēc punktiem uzvarot Stefanu Bonaru.

Arī Rendijs Kotjurs UFC debitēja 1997. gadā. Kotjuram tāpat kā Kolmana pirmā parādīšanās pasaules spēcīgākajā organizācijā bija piedalīšanās četru vīru turnīrā par UFC čempiona jostu pussmagajā svarā. Rendijs toreiz ieguva UFC čempiona jostu uzvarot Toniju Halmi, Stīvenu Grahamu un Vitoru Belfortu. Savu pagaidām pēdējo cīņu četrdesmit sešus gadus vecais atlēts aizvadīja pagājušā nedēļā, atzīmējoties ar uzvaru pēc punktiem pār Brendonu Vera.

Atgādinām, ka vienreiz jau Rendijam Kotjuram vajadzēja cīnīties ar Marku Kolemanu 1997. gadā cīņu šova „UFC 17” ietvaros, taču Kotjura savainojuma dēļ, kuru viņš ieguva treniņos cīņa tika atcelta. Bet liekas, ka aizritot vairāk kā vienpadsmit gadiem leģendas tomēr beidzot tiksies.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

Slēpts komentārs: JTerry

  +3 [+] [-]

, 2009-11-18 17:28, pirms 15 gadiem
Aizveries! Tā tiešām ir interesanta ziņa!
Shitos virus baigi gribetos redzet viena cina!!