Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Džeiks Šīlds piekāpjas Džeikam Elenbergeram

Džeiks Šīlds piekāpjas Džeikam Elenbergeram
Džeiks Elenbergers
Foto: sherdog.com

Vakar cīņu šova „UFC Fight Night: Shields vs. Ellenberger” ietvaros zaudējumu ar tehnisko nokautu jau pirmā raunda pirmajā minūtē cieta bijušais Strikeforce vidējā svara čempions Džeiks Šīlds (26-6-1), kuru uzveica viņa vārda brālis Elenbergers (25-5-0).

Cīņa ilga nieka piecdesmit trīs sekundes. Pa šo īso laiku Džeiks Elenbergers, kurš pirms cīņas netika uzskatīts par favorītu, paspēja Džeiku Šīldsu atdauzīt ar ceļiem un nokļūstot parterā turpināt dominēt līdz mačā iejaucās ringa tiesnesis un apstādināja bijušā Strikeforce vidējā svara čempiona Šīldsa brutālu piekaušanu. Par šo uzvaru Džeiks Elenbergers vēl saņēma arī vakara labākā nokauta prēmiju, papildus savā kontā saņemot 55,000 ASV dolāru bonusu.

Džeikam Šīldsam pēc šī zaudējuma, kurš viņam ir otrais UFC aizvadītajās trijās cīņās, jādodas mājās un jālemj par tālāko nākotni, jo startēšana pusvidējā svara kategorijā sportistam nav bijusi diez ko veiksmīga.

Savukārt Elenbergers oficiāli tika iekļauts pretendentu sarakstā uz UFC pusvidējā svara čempiona titulu, kurš pašreiz pieder kanādiešu cīkstoni Džordžam Santpjēram.

„UFC Fight Night 25: Shields vs. Ellenberger” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Justin EdwardsJorge LopezDecision (Unanimous)35:00
2Robert PeraltaMike LulloDecision (Unanimous)35:00
3T.J. WaldburgerMike StumpfSubmission (Triangle Choke)13:52
4Seth BaczynskiClay HarvisonSubmission (Rear-Naked Choke)21:12
5Ken StoneDonny WalkerTechnical Submission (Rear-Naked Choke)12:40
6Lance BenoistMatt RiddleDecision (Unanimous)35:00
7Evan DunhamShamar BaileyDecision (Unanimous)35:00
8Vagner RochaCody McKenzieSubmission (Rear-Naked Choke)23:49
9Alan BelcherJason MacDonaldSubmission (Punches)13:48
10Erik KochJonathan BrookinsDecision (Unanimous)35:00
11Court McGeeDongi YangDecision (Unanimous)35:00
12Jake EllenbergerJake ShieldsTKO (Knee and Punches)10:53

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-09-18 19:41, pirms 13 gadiem
Koha un Brokina decison tads šaubigs . No Elenbergera to negaidiju, iskātas zolīds
, 2011-09-18 23:01, pirms 13 gadiem
Nezinu kpc, bet man Shields nekad nav paticis. Neesmu gan nekāds lietpretējs, bet viņa stāja izskatās tik stīva.. Esmu priecīgs Ellenberger!
, 2011-09-18 23:34, pirms 13 gadiem
atkal cilvēks ar kuru GSP mudijās 25 minūtes tiek izrubīts zem minūtes
, 2011-09-19 00:52, pirms 13 gadiem
nedaudz skumīgi, ka tā Šīlds zaudēja, bet nu Ellenbergeram iesauka ir pelnīti. riktīgi zvērīgi ārdījās.

McGee gan kkā šķita atturīgs, bet nu laikam ar tādu milzeni ir saprotams.
, 2011-09-19 09:03, pirms 13 gadiem
Zini, Tev taisnība. Es no tā skata punkta nemaz nebiju paskatījies. GSP jau, manuprāt, riktīgi mīž iekrist, tpc arī izvēlās tādu vieglāku cīņu, ieturot "veselīgu" distanci.

Luca Toni rakstīja: atkal cilvēks ar kuru GSP mudijās 25 minūtes tiek izrubīts zem minūtes
, 2011-09-20 16:04, pirms 13 gadiem
Skatos, ka tas pats bija ar Dan Hardy.. Viņš pret viņu arī mudijās 25 min, bet nākamajā cīņā Carlos Condit Hardy'ju atslēdza jau 5ajā minūtē.
Luca Toni rakstīja: atkal cilvēks ar kuru GSP mudijās 25 minūtes tiek izrubīts zem minūtes
, 2011-09-20 16:20, pirms 13 gadiem
Smieklīgākais par Hardyu ir vēl tas, ka nu labi tas Condita nokauts, bet cīņā pret Lailtu tiklīdz cīņa nonāca uz zemes, tā Laitls viņu nožņaudza 5 sekunžu laikā (kas parāda Hardya "prasmes" uz zemes), bet GSP, kurš skaitās baigais graplers, neko nevarēja izdarīt pa visu cīņu. Nu labi bij tur kimura un armbars, bet piebeigt nevarēja.
Principā GSP un Fitčs cīnās vienādi, vienkārši GSP ir nedaudz labāks un tāpēc ir slavas virsotnē, bet Fitču nabagu tik visi peļ vislaik Protams es arī ar nepacietību skatos katru GSP cīņu, jo ceru, ka beidzot kāds viņu izslēgs, bet diemžēl, nekad tas nenotiek
, 2011-09-20 16:58, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Smieklīgākais par Hardyu ir vēl tas, ka nu labi tas Condita nokauts, bet cīņā pret Lailtu tiklīdz cīņa nonāca uz zemes, tā Laitls viņu nožņaudza 5 sekunžu laikā (kas parāda Hardya "prasmes" uz zemes), bet GSP, kurš skaitās baigais graplers, neko nevarēja izdarīt pa visu cīņu. Nu labi bij tur kimura un armbars, bet piebeigt nevarēja.
Principā GSP un Fitčs cīnās vienādi, vienkārši GSP ir nedaudz labāks un tāpēc ir slavas virsotnē, bet Fitču nabagu tik visi peļ vislaik Protams es arī ar nepacietību skatos katru GSP cīņu, jo ceru, ka beidzot kāds viņu izslēgs, bet diemžēl, nekad tas nenotiek
ak jel, tak Hardija td pret Laitlu bija konkrēti lūgšana: "Could you please end this fight and submit me already? please?"
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.