Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Konors Makgregors: “Vēlos atdot Diazam parādiņu”

Konors Makgregors: “Vēlos atdot Diazam parādiņu”
Konors Makgregors
Foto: oxygen.ie

Pasaules vadošās MMA organizācijas UFC pusvieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (19-3), kurš marta sākumā cīņu šovā “UFC 196” negaidīti piedzīvoja zaudējumu cīņā ar amerikāni Neitu Diazu (19-10), vēlas aizvadīt ar viņu revanša cīņu.

Kā visi atceramies, sākotnēji divdesmit septiņus gadus vecajam Makgregoram cīņu šovā “UFC 196” bija ieplānota divkauja ar UFC vieglā svara čempionu Rafaelu Dos Anjosu (25-7), par viņam piederošo titulu, taču brazīlietis vienpadsmit dienas pirms nozīmētā mača paziņoja, ka treniņos guvis traumu (salauzis pēdu).

Aizvietot savainoto Dos Anjosu piekrita trīsdesmitgadīgais amerikānis Neits Diazs. Neskatoties uz to, ka Konors pirms tam savu pēdējo cīņu aizvadīja pusvieglajā svarā (- 66 kg), viņš cīņu ar Diazu izvēlējās aizvadīt pusvidējās svara divīzijas (- 77 kg) ietvaros.

Iespējams, tā bija kļūda, jo Konors daudziem par pārsteigumu otrajā raundā izlaida no rokām kontroli un piedzīvoja zaudējumu. Neskatoties uz kritiku un pārmetumiem, kura pēc šīs sakāves bija vērsta Makgregora virzienā, īrs nepārdzīvo un ir gatavs ar Diazu aizvadīt vēl vienu cīņu.

“Esmu gatavs atkārtot šo cīņu,” ārzemju masu medijiem apgalvoja Konors Makgregors. “Es lieliski pavadīju laiku, tā bija sasodīti laba cīņa. Nevaru sagaidīt brīdi, kad atgriezīšos cīņu laukumā un atriebšos viņam.”

“Cīņa ar Diazu viennozīmīgi ir, kura mani interesē. Es skatījos cīņas ierakstu, un uzskatu, ka uzvarēju pirmo raundu un pusi no otrā. Es gribētu Neitam atdot parādiņu. Paskatīsimies, kā viss virzīsies...”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2016-03-21 14:18, pirms 8 gadiem
Autoram - Vēlētos Neitam nevis Nikam atdot parādu...
Ar Konoru cīnījās Neits nevis Niks.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.