Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rīgā viesosies slavenais treneris Džordžs Tonijs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rīgā viesosies slavenais treneris Džordžs Tonijs
Kevins "Kimbo Slais" Fergusons (pa kreisi) ar savu BJJ instruktoru Džordžu Toniju
Foto: 123people.com

26. un 27. martā Rīgā austrumu cīņu skolā "Satori” (Vingrotāju iela 1) viesosies pazīstamais amerikāņu graplinga meistars Džordžs Tonijs (George Toney). Viņa vadībā notiks cīņas nodarbības gan iesācējiem, tā arī pieredzējušiem sportistiem, ziņo mixfight.lv

Džordžs Tonijs ir IMACC 2003. gada čempions smagajā svarā, kā arī 2005. gada NAGA čempionāta uzvarētājs šajā pašā svara kategorijā. Šobrīd Džordžs apmāca ASV jūras kājniekus, kā arī pasniedz graplingu IMB akadēmijā Losandželosā (ASV).

Džordžs ir viens no leģendārā sambo un džudo meistara armēņu izcelsmes amerikāņa Gokora Čivičjana (Gokor Chivichyan) labākajiem audzēkņiem un treniņu partneriem. Lieki pieminēt, ka Čivičjana ir slavens ar to, ka sportista karjeras laikā, ko pavadījis sambo, džudo, graplingā un MMA, kopā aizvadījis četrsimt cīņu un visās izcīnījis uzvaras.

Latvijā Džordžs Tonijs ierodas pēc austrumu cīņu kluba „Satori” uzaicinājuma, un viņa vadībā notiks atklātās nodarbības iesācējiem, kā arī meistarklases pieredzējušiem cīkstoņiem.

Izmantotie resursi:
Latvian Extreme Wrestlers Club
Džiu-džitsu Rīgā
Gokor.com Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-18 15:47, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Superslavens džeks! Tik žēl, ka es par tādu pirmo reizi dzirdu
Savaas aprindaas vinjsh ir zinaama persona. Protams, vinjsh nav Maikls Dzjordans, kuru zina visi