Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs piedzīvo otro zaudējumu karjerā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cirkunovs piedzīvo otro zaudējumu karjerā
Mihails Cirkunovs
Foto: mmaontario.ca

Vakar Atlantā (ASV) šova „King of the Ring VI” ietvaros savu kārtējo profesionālo MMA cīņu aizvadīja Kanādā dzīvojošais Latvijas pussmagā svara cīkstonis Mihails Cirkunovs (5-2-0), kurš pirmajā raundā atzina amerikāņa Ārona Džonsona (11-9-0) pārākumu, karjerā piedzīvojot otro zaudējumu.

Cīņā starp Āronu Džonsonu un Mihailu Cirkunovu uz kārts tika likta vakantā DFC (Dynamic Fighting Championship) čempiona josta pussmagajā svarā. Šoreiz veiksmīgāks bija Džonsons, kurš pirmajā raundā, nonākot cīņā parterā, paņēma Cirkunovu uz ahileju (sāpju paņēmiens) pēc kā latvietis bija spiests padoties, amerikānim kļūstot par jauno DFC čempionu.

Šī Āronam bija jau trešā uzvara pēc kārtas, savukārt Mihailam pārtrūka četru cīņu uzvaru sērija. Šī Kanādā dzīvojošajam latvietim bija otra neveiksme viņa profesionālajā karjerā. Un kas ir interesanti, viņš divas reizes ir ticies ar amerikāņu sportistiem un abos mačos bija spiests atzīt oponentu pārākumus. Cerams, ka nākamreiz Cirkinovs tiksies ar kādu no ASV sportistiem, viņš uzvarēs un pāraus lāstu pret amerikāņiem.

Izmantotie resursi:
MMA's worldwide leader in UFC news, gear and...
GeorgiaFighters.com | Atlanta MMA,...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-27 12:54, pirms 12 gadiem
"Mūsu" Cirkunovs

     [+] [-]

, 2012-03-27 19:50, pirms 12 gadiem
labāk,lai turpina blogot,jo paņēma viņu viņā paša spēlē ..