Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maro Peraks uzveic Bobu Sapu un nosargā MFC titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maro Peraks uzveic Bobu Sapu un nosargā MFC titulu
Bobs Saps
Foto: Sherdog.com

Vakar Horvātijā cīņu šova „Noc Gladijatora 6 - Maro Perak vs. Bob Sapp” ietvaros kārtējo zaudējumu piedzīvoja kādreizējā amerikāņu MMA un K-1 cīņu zvaigzne Bobs Saps (11-9-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu atzina horvātu smagsvara Maro Peraka (21-3-0) pārākumu.

Bobu Sapu, kurš līdz 2008. gada decembrim MMA ringā no aizvadītajām trīspadsmit cīņām bija izcīnījis desmit uzvaras, sākot ar 2009. gadu vajā neveiksmes. No aizvadītajām septiņām cīņām, sešos mačos ciesti smagi zaudējumi jau pirmajā raundā.

Pēdējo sakāvi Saps cieta vakar cīņā ar Maro Peraku. Horvāts nepilnās trijās minūtēs tika galā ar kādreizējo MMA zvaigzni, taču Saps, lai arī godīgi zaudēja, nebija mierā ar tiesneša lēmumu apstādināt cīņu un aicināja Maro turpināt dueli. Peraks bija ar mieru, taču tiesnešu kolēģija tādu pašdarbību nepieļāva.

Jāpiemin, ka Maro Peraks pateicoties uzvarai pār Bobu Sapu nosargāja sev piederošo MFC smagā svara čempiona jostu, ko izcīnīja šā gada sākumā uzveicot citu MMA veterānu Miodragu Petkoviču. Interesants ir arī fakts, ka Peraks no aizvadītajām divdesmit četrām cīņām piedzīvojis tikai trīs zaudējumus, pie tam divus pēc punktiem no bijušajiem UFC pārstāvjiem Džefu Monsonu un Džordanu Radevu, bet vienā cīņā viņš atzina Jana Blačovica pārākumu ar žņaugšanas paņēmienu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-19 11:38, pirms 12 gadiem
Saps jau der tikai šova elements..