Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sefo atgriežas K-1

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sefo atgriežas K-1
Rejs Sefo
Foto: Strikeforce.com

Jaunzēlandiešu cīņu sporta leģenda Rejs Sefo pēc gada pārtraukuma atgriežas K-1. Viņš piedalīsies vecgada cīņu šovā „FieLDS Dynamite!!”, kurā pēc K-1 noteikumiem tiksies ar japāņu bokseri Josuki Nišidžimu.

K-1 veterāns Rejs Sefo pilnībā ir izlaidis K-1 2009. gada sezonu, kā arī nav piedalījies šī gada Grand Prix. Savu pēdējo K-1 cīņu Sefo aizvadīja pērngad, kad uzvarēja korejiešu sportistu Hong Man Čoju, pārtraucot savu garo zaudējumu sēriju.

Šobrīd Sefo dzīvo Losandželosā (ASV), kur trenējas MMA cīņu klubā „Extreme Couture”. Jaunzēlandietis šogad aizvadījis vienu MMA cīņu, kurā guva uzvaru pār Kevinu Džordanu.

Savukārt Josuke Nišidžima, kura pamatdisciplīna ir bokss, K-1 aizvadījis tikai vienu cīņu. Savu pirmo un pagaidām pēdējo K-1 cīņu japānis aizvadīja šogad pret Pīteru Aertsu, zaudējot holandietim trešajā raundā ar nokautu. Arī MMA Nišidžima savulaik izmēģinājis spēkus, bet arī šajā cīņa sporta disciplīnā japānis cieta sakāvi, ar nokautu piekāpjoties Melvinam Manhoefam.

Vislabākie panākumi Josukem Nišidžimam neapšaubāmi ir profesionālajā boksā, kur savas karjeras laikā aizvadījis divdesmit septiņas cīņas, tikai divas reizes guvis zaudējumus un vienreiz cīnījies neizšķirti. Japānim pieder WBO NABO un WBF čempiona tituli pirmajā smagajā svarā.

Neskatoties uz to, ka Nisidžimam ir visai niecīga pieredze K-1, viņš ir iepaticies K-1 bosam Sadaharam Tanikavu, kurš uzskata, ka japānis cīņā pret zvaigžņoto Pīteru Aertsu parādījis raksturu, un tādiem vīriem esot vieta K-1.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
k-1.co.jp

     [+] [-]

, 2009-12-18 03:52, pirms 14 gadiem
Schilta sitieni vienkarshi neizturami pretiniekam,ta ka vinjsh aizvadija finalu tad arii korejieti sheit piesitis.vinja viens trapijums ar kaju un praktiski cinja gala.no malas izskatas ta ne pajokam!!!

     [+] [-]

, 2009-12-18 06:34, pirms 14 gadiem
Badr Hari vnk masee
Sefo respekts bet labaaakie gadi jau garaam !

     [+] [-]

, 2009-12-18 11:49, pirms 14 gadiem
1. jeronimo iespēja atgūt labo slavu!
2. reekshu ja atkal hongmans vinnees
3. kyotaro heavyweight jostas iegusanas nav neko spidosu paraadijis...
4. vagabond the best
5. ray is back! bet cik spidoshi?