Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons: „Būs jāpacenšas, lai nokautētu Rua”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons: „Būs jāpacenšas, lai nokautētu Rua”
Dens Hendersons
Foto: ufc.com

Bijušais Strikeforce pussmagā svara čempions Dens Hendersons (28-8-0) neslēpj, ka šo sestdien turnīra „UFC 139” ietvaros gaidāmā cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Mauricio Rua (20-5-0) nebūs viegla, taču pieredzējušais sportists sola nokautēt savu pretinieku.

„Katrā cīņā, kurā es piedalos man ir iespēja priekšlaicīgi piebeigt pretinieku. Un es jūtu, ka šajā jautājumā ar katru maču palieku arvien labāks un labāks,” pārliecināts Hendersons, kurš savas pēdējās trīs cīņās uzvarējis ar nokautiem.

„Katram cīkstonim ir paņēmieni, kurus tas izmanto visvairāk. Mauricio izmanto sitienu tehniku un mīl pāriet klinčā, lai varētu iesist ar celi. Tas nav nekas tāds ar ko es nebūtu jau saskāries agrāk.”

„Domāju, ka varu viņu nokautēt. Protams, lai to izdarītu nāksies pasvīst. Bet es jūtu, ka man gribas vēl daudz ko sasniegt sportā. Neesmu vēl pateicis savu pēdējo vārdu.”

Atgādinām, ka pēc pārliecinošām uzvarām pār Rafaelu Kalvakanti (11-3-0), Renato Sobralu (36-9-0) un Fjodoru Jemeļjaņenko (32-4-0) četrdesmit vienu gadu vecajam Hendersonam tika piedāvāts atgriezties UFC. Šis priekš amerikāņa būs jau trešais uznāciens uz UFC skatuves.

„UFC 139” cīņu pāri

Dan Henderson vs. Mauricio Rua
Urijah Faber vs. Brian Bowles
Wanderlei Silva vs. Cung Le
Rick Story vs. Martin Kampmann
Stephan Bonnar vs. Kyle Kingsbury
Ryan Bader vs. Jason Brilz
Michael McDonald vs. Alex Soto
Chris Weidman vs. Tom Lawlor
Nick Pace vs. Miguel Torres
Gleison Tibau vs. Rafael dos Anjos
Danny Castillo vs. Shamar Bailey
Matt Brown vs. Seth Baczynski

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-11-17 20:44, pirms 13 gadiem
Jo vecaks jo labaks

     [+] [-]

, 2011-11-19 19:09, pirms 13 gadiem
Jāskatās kāds Rua parādīsies uz šo cīņu.Savās mājās Griffinu viņš pieveica,bet tas nav rādītājs.Kopš Jones nozaga viņam "dvēseli",māc šaubas par Rua.Hendo ir bīstams jebkuram pretiniekam un uz vecumu tiešām paliek labāks.Grūti teikt kuram šajā cīņā jutīšu līdzi,bet ceru uz labu cīņu.