Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pudzinovskis uzveic Kristosu Piliafasu un turpina uzvaru sēriju (+Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pudzinovskis uzveic Kristosu Piliafasu un turpina uzvaru sēriju (+Video)
Mariušs Pudzinovskis
Foto: mmarocks.pl

Vakar šova „KSW 20 - Fighting Symphony” vakara galvenajā mačā pie kārotās uzvaras tika poļu smagsvars Mariušs Pudzinovskis (5-2-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja mazpazīstamo amerikāņu atlētu Kristosu Piliafasu (4-2-0). Šī poļu sportistam ir otrā uzvara pēc kārtas.

Beidzot Pudzinovska menedžeri sportistam bija izvēlējušies viņa līmenim atbilstošu pretinieku, kuram aiz muguras nav spīdoša karjera, kā iepriekšējiem viņa oponentiem. Lai arī Piliafas nav tas augstākā līmeņa sportists, Mariušs salīdzinājumā ar iepriekšējām cīņām bija ļoti piesardzīgs, gaidīja brīdi, lai ieietu kājās un pārietu cīņā parterā. Tas ir cīņas plāns kādu vajadzēja izmantot jau iepriekšējos mačos, nelolojot cerības iziet dūru kaujā ar daudz pieredzējušākiem šā sporta pārstāvjiem. Eks spēkavīrs parterā jutās ļoti ērti, kontrolējot cīņas gaitu.

Pretinieks centās aizsargāties, turot poļu smagsvara rokas, taču tas bija tikai laika jautājums, kad amerikānis nogurs un pilnu iniciatīvu iegūs vadošajā pozīcijā esošais Pudzinovskis. Taču nē – Piafas aizsargājās pārsteidzoši labi, pilnībā ierobežojot Mariuša darbības. Laikam tāpēc divkaujā iejaucās ringa tiesnesis un sportistus piecēla kājās.

Tālāk cīņa turpinājās kājās… Kristos Piliafas nekavējoties izdarīja sitienu griezienā ar roku jeb back fist, taču tas nesasniedza savu mērķi, atļaujot polim noķert momentu, lai atkal ieietu kājās. Piliafasam vairs jau nebija atlicis spēka, lai aizsargātos un Pudzinovskis uzsāka guļošā amerikāņu smagsvara klapēšanu. Tiesa, Mariuša sitieni izskatījās kā palēninātā filmā, taču Kristos nepretojās, līdz ar to cīņā bija spiests iejaukties ringa tiesnesis.
Mačs tika apstādināts pirmā raunda ceturtās minūtes izskaņā, atnesot Mariušam Pudzinovskim piekto uzvaru karjerā.

„KSW 20 - Fighting Symphony” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Mariusz PudzianowskiChristos PiliafasTKO (Punches)13:48
2.Jan BlachowiczHouston AlexanderDecision (Unanimous)35:00
3.Marcin RozalskiRodney GlunderDecision (Unanimous)35:00
4.Anzor AzhievPaul ReedDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 20:15, pirms 12 gadiem
Nezvērs