Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Džavadovs: „Vienmēr koncentrējos uzvarēt ar nokautu”

Džavadovs: „Vienmēr koncentrējos uzvarēt ar nokautu”
Zaurs Džavadovs (no labās) pēc treniņiem kopā ar bokseri Mairi Briedi
Foto: muaythaiacademy.lv

WFCA Latvijas čempions kikboksā vidējā svarā Zaurs Džavadovs, kurš nedēļas beigās „Arēnā Rīga” cīnīsies ar WAKO Polijas čempionu kikboksā (amatieriem) Tomašu Gromadzki, centīsies šajā cīņā iepriecināt skatītājus uzvarot poli ar nokautu.

„Vienmēr esmu noskaņots cīņu uzvarēt ar nokautu, jo tas patīk skatītājiem. Taču, ja uzvarēšu pēc punktiem, arī būšu priecīgs,” portālam Sportacentrs.com stāstīja divdesmit septiņus gadus vecais Zaurs Džavadovs.

Jāatzīmē, ka Džavadovam sākotnēji „Arēnā Rīga” bija ieplānota revanša cīņa ar titulēto Latvijas pārstāvi Artjomu Mironcevu, kuram azerbaidžāņu izcelsmes latvietis piekāpās 2009. gadā, taču Artjoms treniņos guva savainojumu un bija spiests atteikties no šīs cīņas.

Savainotā Mironceva vietu cīņā ar Zauru ieņēma vairākkārtējais WAKO Polijas čempions kikboksā (amatieriem) Tomašs Gromadzkis, kurš uz doto brīdi uzkrājis desmit cīņu uzvaru sēriju.

„Žēl, ka Artjomam trauma un gar degunu iet cīņa par Baltijas čempiona titulu, taču viņa vietā nāks polis, kurš ir ļoti spēcīgs sportists. Domāju, ka cīņa ar Gromadzki nebūs mazāk interesanta kā tā būtu ar Mironcevu,” skaidroja Džavadovs, kurš cīņai ar poli gatavojas kopā ar Latvijas vienu no labākajiem bokseriem Mairi Briedi.

Starp Zaura treniņu partneriem bez Brieža ir arī Latvijas kikboksa sabiedrībā labi pazīstamie Jevgēņijs Aleksejevs, Staņislavs Makarenko, Raimonds Aukštikalnis, Artūrs Malovs u.c.

Izmantotie resursi:
Muay Thai Academy: ru


Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.