Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maika Kaila un Džegarda Musasi cīņa nenotiks

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maika Kaila un Džegarda Musasi cīņa nenotiks
Maiks Kails
Foto: http://mmavalor.com

Amerikāņa, bijušā UFC un WEC pussmagā svara cīkstoņa Maika Kaila (19-8-1) traumas dēļ ir atcelta 3. martā paredzētā viņa cīņa ar bijušo Strikeforce vidējā svara čempionu, armēni Džegardu Musasi (32-3-2), ziņo sherdog.com

Maiks Kails treniņa laikā guvis savainojumu kā dēļ viņš izkritis no cīņu šova „Strikeforce: Tate vs. Rousey” cīkstoņu saraksta un viņa paredzētais mačs ar Džegardu Musasi par iespēju cīnīties Strikeforce titula pretendenta vietu ir atcelts.

Šobrīd nav zināms kāda rakstura savainojums ir Kailam, kā arī kas notiks ar Musasi, jo Strikeforce vadībai armēnim īsti nav ko likt pretī. Labs pretinieks priekš Džegarda būtu Muhameds „Karalis Mo” Lavals, taču viņš pēc pēdējās cīņas dēļ pozitīvajiem dopinga testiem ir diskvalificēts uz kādu laiku.

Dotajā momentā no līdzvērtīgākajiem pretiniekiem, ko varētu likt pretī Musai ir Rafaels Kavalkante, taču ir maza iespēja, ka brazīlietis piekritīs kaut vai skatoties uz faktu, ka priekš sagatavošanās šim mačam ir palikušas nieka divas nedēļas.

„Strikeforce: Tate vs. Rousey” cīņu pāri (Uz doto brīdi zināmie)

Miesha Tate vs. Ronda Rousey
Paul Daley vs. Kazuo Misaki
K.J. Noons vs. Josh Thomson
Sarah Kaufman vs. Alexis Davis

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...