Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva UFC varētu debitēt jau maijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva UFC varētu debitēt jau maijā
Antonio Silva
Foto: fiveouncesofpain.com

Bijušais turnīra „Strikeforce Heavyweight Tournament” dalībnieks Antonio Silva (16-3-0), kurš 2012. gada 7. janvārī parakstīja līgumu ar UFC, pirmo cīņu organizācijas rindās varētu aizvadīt šā gada maijā šova „UFC 146” ietvaros, taču šī informācija vēl oficiāli nav apstiprināta, kā arī nav zināms brazīlieša nākamais pretinieks, ziņo tatame.com

Ja vadās pēc portāla tatame.com pieejamās informācijas, kuri savukārt atsaucas uz Antonio Silvam tuvu stāvošām personām, tad brazīlieša debija UFC notiks 26. maijā, šova „UFC 146” ietvaros, kura galvenais mačs būs par UFC smagā svara čempiona titulu starp patreizējo titula turētāju Junioru Dos Santosu un pretendentu Alisteru Overīmu.

Uz doto mirkli nav zināms arī Silvas pretinieks. Taču ārzemju masu medijos bija paklīdušas baumas, ka smagsvars debijā UFC varētu tikties ar bijušo UFC smagā svara čempionu Keinu Valeskēzu, taču šīs baumas atspēkoja UFC viens no īpašniekiem Lorenzo Fertita, kurš paziņoja, ka Keins „UFC 146” ietvaros tiksies ar citu bijušo UFC čempionu – Frenku Miru.

Atgādinām, ka bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva cīņu apritē atgriežas pēc zaudējuma turnīra „Strikeforce Heavyweight Tournament” pusfinālā Dielam Kormje. Savukārt pirms šī zaudējuma tika izcīnītas trīs skaļas uzvaras pār Fjodoru Jemeļjaņenko, Maiku Kailu un Andreju Arlovski, kas priekš brazīlieša bija skaļākās uzvaras viņa karjerā. Protams, ne mazāk skaļu uzvaru Silva izcīnīja 2008. gadā, pēc punktiem pārspējot bijušo UFC smagā svara čempionu Riko Rodrigezu. Iespējams, pateicoties šiem panākumiem Antonio beidzot nonācis UFC ar, kuru viņam bija ilgas sarunas par līguma noslēgšanu.

Izmantotie resursi:
TATAME
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-02-17 08:53, pirms 12 gadiem
Paļubomu tiks izrubīts

     [+] [-]

, 2012-02-19 11:37, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Paļubomu tiks izrubīts
nez, ar Arlovski jau noturējās kkā. gan jau kkāds zods ir.