Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Alisters Overīms: „Es zinu kā uzvarēt Dos Santosu”

Alisters Overīms: „Es zinu kā uzvarēt Dos Santosu”
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

Bijušais organizāciju Strikeforce un DREAM smagā svara čempions Alisters Overīms (36-11-0), kuram 26. maijā šova „UFC 146” ietvaros stāv priekšā titula cīņa ar patreizējo UFC smagā svara čempionu Junioru Dos Santosu (14-1-0) apgalvo, ka zina čempiona vājās vietas un viņš darīs visu, lai uzvarētu.

„Es uzskatu, ka Dos Santos ir lielisks cīkstonis. Viņam ir smagas rokas, labs bokss. Viņš ir gudrs cīkstonis un aiz viņa muguras ir lieliska komanda,” savu nākamo pretinieku liela holandiešu smagsvars Alsiters Overīms.

„Katra sportista taktikā ir vājie punkti. Tādi arī Junioram Dos Santosam. Nevēlos atklāt visus noslēpumus, taču jūs viņus redzēsiet. Es jau tagad zinu kā uzveikt viņu. Tas ir tikai ir treniņu jautājums, lai sagatavotu savu ķermeni un prātu uz visiem simts procentiem un viss būs lieliski.”

Atgādinām, ka Overīms kādu laiku atpakaļ pameta slaveno holandiešu klubu „Golden Glory”, bet nesen uzsāka treniņus ASV, klubā „Blackzilians”, kurā trenējas tādi vīri kā Rašads Evans, Tairons Spongs un Entonijs Džonsons.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-02-16 23:11, pirms 12 gadiem
DS negaida,viņs sit,ja sit ,tad krīt
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija / stalgenesskola.lv

Samušonokam zaudējums olimpiskās atlases bronzas turnīrā

Turcijas metropolē Stambulā tuvojas noslēgumam pasaules olimpiskās kvalifikācijas sacensības grieķu-romiešu un brīvajā cīņā. Latvijas cīkstonis Ivars Samušonoks šodien zaudēja bronzas turnīra pirmajā kārtā.
Inese Tarvida. Foto: Laszlo Sulyok / SuLaci Photography

Inesei Tarvidai devītā vieta Eiropas čempionātā

Serbijas galvaspilsētā Belgradā tuvojas noslēgumam Eiropas čempionāts taekvondo olimpiskajās disciplīnās. Divkārtējā pasaules bronzas medaļniece Inese Tarvida (Latvija) šodien apstājās 1/8 finālā.
Latvijas U18 izlases dalībnieki kopā ar treneri Kasparu Semjonovu
Foto: GAMMA

Latvijas MMA izlase devusies uz Eiropas čempionātu

Latvijas MMA izlase devusies uz Augstajiem Tatriem Slovākijā, kur no 12. līdz 19. maijam risināsies GAMMA Eiropas čempionāts amatieriem.