Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jarjomenko noskaņojusies boksa vakaram par simts procentiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jarjomenko noskaņojusies boksa vakaram par simts procentiem
Karīna Jarjomenko (trešā no labās) starp "Bigger’s Better Girl Power" turnīra dalībniecēm Liepājā
Foto: Ģirts Gertsons, liepajniekiem.lv

Liepājas Olimpiskajā centrā 14. novembrī no plkst. 20.00 notiks sporta pasākums "Boksa vakars ar Mairi Briedi". Gaidāms ne tikai vīru bokss, bet arī dāmu cīņas. Starp kikbokserēm būs arī Liepājas pārstāve - 19 gadus jaunā Karīna Jarjomenko, kurai ceturtdaļfinālā pretī būs ļoti nopietna indiete. Sarunā ar laikrakstu "Kurzemes Vārds" liepājniece atklāj, ka pirmā pretiniece izpētīta, un arī citām sportistēm ir savi mīnusi.

"Bigger’s Better Girl Power" kikboksa sieviešu turnīra dalībniecēm vakar notika ceturtdaļfināla pāru izloze. Savu pretinieci sagaidīja arī 19 gadu vecā liepājniece Karīna Jarjomenko (10 uzvaras - 4 zaudējumi). Latvijas K-1 čempionei pretī ielozēja Indijas čempioni, 30 gadu veco Ratnadipti Šimpi, kuras bilance ir 27-5.

Mūsu kikboksere atzīst, ka pirms turnīra jūtas lieliski un Liepājā savu skatītāju un atbalstītāju priekšā ir noskaņota ļoti kaujinieciski. "Par indieti apmēram visu zinu, bet esmu gatava jebkurai pretiniecei. Katrai no viņām ir savi plusi un mīnusi. Esmu morāli noskaņota par visiem simts procentiem. Tas ir mans lielākais pluss," akcentē liepājniece Jarjomenko.

Pārējās trijās pirmās kārtas cīņās piecpadsmitkārtējā Turcijas čempione un trīskārtējā pasaules čempione WKN versijā Seda Dujgu Ajguna (55-3) spēkosies ar zviedrieti Elnu Nilsoni (19-10), kuras īpašumā ir pagājušā gada Starptautiskās sporta kikboksa asociācijas Eiropas čempiones tituls. Jaunākā dalībniece, 18 gadu vecā taizemiete Daurunga Samronga (35-1) cīnīsies ar šā gada WKN kikboksa pilna kontakta pasaules čempioni amatieriem Ivanu Miklasovu (14-7) no Slovākijas, bet norvēģiete Anna Tatjana Lī Noruma (19-7) sacentīsies ar dānieti Pernilu Šjoningu (6-3), kura 2013. gadā kļuva par Eiropas labāko kikbokseri WKF versijā.

Vakara nagla solās būt mačs starp Latvijas labāko bokseri un Beļģijas pārstāvi Ismailu Abdulu. Mairis Briedis nesen cīnījās ar vēdera vīrusu. Pirms svarīgās cīņas latvietis atzīst, ka izjūtas ir tādas pašas kā iepriekš, taču viss būs redzams tikai ringā.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Kurzemes Vārds"

     [+] [-]

, 2014-11-14 15:33, pirms 9 gadiem
varēja padomāt, ka noskaņojusies skatīties Briedi, bet patiesībā izrādās, ka pati grib kauties!