Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Rašads Evans: „Hendo nespēs nokautēt mani!”

Rašads Evans: „Hendo nespēs nokautēt mani!”
Rašads Evans
Foto: mmamania.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (17-3-1), kuram 15. jūnijā Vinipegā (Kanādā) šovā „UFC 161” jācīnās ar bijušo PRIDE un Strikeforce pussmagās svara čempionu Denu Hendersonu (29-9-0), pārliecināts, ka Hendo nav pa spēkam nokautēt viņu.

„Atkal un atkal skatos video ierakstus, kuros Hendersons nokautē ar labo roku. Nebaidos nokļūt zem šī sitiena, jo, ja cilvēks baidās izlaist kādu konkrētu sitienu, tad liela varbūtība, ka tiks izlaists tieši šis sitiens un šis izlaistais sitiens var būt daudz smagāks kā cerēts,” filozofēja realitātes šova „The Ultimate Fighter 2” uzvarētājs Rašads Evans, kurš pēdējās divās aizvadītajās cīņās pēc punktiem piekāpies Antonio Rodžerio Nogeiram (21-5-0) un patreizējam UFC pussmagā svara čempionam Džonam Džonsam (18-1-0).

„Esmu cīnījies ar vairākiem čaļiem, kuriem ir ļoti spēcīgs labās rokas sitiens, piemēram, ar Kvintonu Džeksonu un Čaku Lidelu. Es varu uzņemt tādus sitienus un spēju turpināt cīņu. Hendo nespēs nokautēt mani, bet tajā pašā laikā netaisos speciāli gulties zem viņa firmas sitiena… Iespēju robežās izvairīšos no šī sitiena.”

Jāpiemin, ka arī četrdesmit divus gadus vecais Dens Hendersons savā pēdējā cīņā pēc punktiem ar dalītu tiesnešu lēmumu atzina Lioto Mačidas (19-3-0) pārākumu un tagad centīsies darīt visu, lai uzvarētu Evansu un nolīdzinātu šo zaudējumu. Kā atzinis pats Hendersons, kura īpašumā ir izjukušo organizāciju PRIDE un Strikeforce čempiona jostas, pilnai laimei vēl vajadzīgs UFC čempiona tituls un tad viņš varētu ar vieglu sirdi beidzot kārt MMA cimdiņus uz nagliņas.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...


Margarita Kirilova, treneris Farids Ahmedovs, Darja Markova. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija

Cīkstonēm Markovai un Kirilovai medaļas U15 Eiropas čempionātā

Grieķijas kūrortā Lutraki risinās U15 Eiropas čempionāts cīņas olimpiskajās disciplīnās. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba pārstāves Darja Markova (62 kg) un Margarita Kirilova (66 kg) piektdien izcīnīja attiecīgi sudrabu un bronzu.
Junioru izlases treneris Kaspars Semjonovs (no kreisās) ar Kārli Krampi, Artjomu Koroļovu un Valtu Volkolakovu

Koroļovam un Krampem Eiropas MMA čempionātā junioriem - sudrabi

Latvijas MMA jaunie sportisti Artjoms Koroļovs (Sev Arch) un Kārlis Krampe (Berserk MMA) Slovākijā notiekošajā Eiropas čempionāta finālā šodien piekāpās saviem pretiniekiem un ieguva sudraba medaļas.
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija / stalgenesskola.lv

Samušonokam zaudējums olimpiskās atlases bronzas turnīrā

Turcijas metropolē Stambulā tuvojas noslēgumam pasaules olimpiskās kvalifikācijas sacensības grieķu-romiešu un brīvajā cīņā. Latvijas cīkstonis Ivars Samušonoks šodien zaudēja bronzas turnīra pirmajā kārtā.