Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Gluhovs cīņai pret Smoldarevu gatavosies ar divmetrīgiem sparinga partneriem

Gluhovs cīņai pret Smoldarevu gatavosies ar divmetrīgiem sparinga partneriem
Konstantīns Gluhovs
Foto: mixfight.ru

Latvijas cīkstonis Konstantīns Gluhovs (26-12-0) sarunā ar Krievijas plašsaziņas līdzekļiem īsumā pastāstījis par gaidāmo cīņu ar Igaunijas pārstāvi Denisu Smoldarevu (5-0-0).

"Diemžēl nezinu datumu, kad notiks cīņa pret Denisu Smoldarevu, bet, visticamāk, gatavošos tai savā treniņbāzē "Alfa Gym" Rīgā," atklāja Gluhovs. "Tā kā Deniss ir divus metrus garš, tad arī sparinga partneri man būs šāda auguma. Zinu pāris puišus, ar viņiem arī strādāsim."

Gluhovs arī aicināja līdzjutējus atbalstīt viņu cīņā pret nākamo pretinieku, norādot, ka līdzjutēju atbalsts ir visbūtiskākais. Tāpat arī Gluhovs īsumā pastāstīja, ka maija beigās notikušais seminārs ar cīkstoņa Džefa Monsona piedalīšanos raisījis lielu interesi. Tieši Gluhovs bijis tas, kas nokārtojis Monsona viesošanos Rīgā.

Gluhovs ar Smoldarevu cīnīsies M1 Grand Prix turnīra pusfinālā.

Izmantoti resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...


, 2013-06-14 17:40, pirms 11 gadiem
Lai veicas!
, 2013-06-14 17:42, pirms 11 gadiem
redzeju smoldareva cinu pret kkadu krievu, kurs bija 2 galvas zemaks kas gan neliedza vinam but aktivakam, smoldarevs visu matcu meginaja ieturet distanci, vinneja pateicoties pretuzbrukumiem, ja kostja ir laba forma -bus uzvara
, 2013-06-14 20:25, pirms 11 gadiem
Good luck!!!
Margarita Kirilova, treneris Farids Ahmedovs, Darja Markova. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija

Cīkstonēm Markovai un Kirilovai medaļas U15 Eiropas čempionātā

Grieķijas kūrortā Lutraki risinās U15 Eiropas čempionāts cīņas olimpiskajās disciplīnās. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba pārstāves Darja Markova (62 kg) un Margarita Kirilova (66 kg) piektdien izcīnīja attiecīgi sudrabu un bronzu.
Junioru izlases treneris Kaspars Semjonovs (no kreisās) ar Kārli Krampi, Artjomu Koroļovu un Valtu Volkolakovu

Koroļovam un Krampem Eiropas MMA čempionātā junioriem - sudrabi

Latvijas MMA jaunie sportisti Artjoms Koroļovs (Sev Arch) un Kārlis Krampe (Berserk MMA) Slovākijā notiekošajā Eiropas čempionāta finālā šodien piekāpās saviem pretiniekiem un ieguva sudraba medaļas.
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija / stalgenesskola.lv

Samušonokam zaudējums olimpiskās atlases bronzas turnīrā

Turcijas metropolē Stambulā tuvojas noslēgumam pasaules olimpiskās kvalifikācijas sacensības grieķu-romiešu un brīvajā cīņā. Latvijas cīkstonis Ivars Samušonoks šodien zaudēja bronzas turnīra pirmajā kārtā.