Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silva: „Fjodors priekš manis ir pasaules labākais”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silva: „Fjodors priekš manis ir pasaules labākais”
Antonio Silva
Foto: sherdog.com

Lai arī "STRIKEFORCE: 2011 World Grand Prix Heavyweight Tournament" ceturtdaļfināla cīņā brazīliešu MMA cīkstonis Antonio Silva uzveica Krievijas sportistu Fjodoru Jemeļjaņenko, viņš uzskata, ka krievs tik un tā šobrīd ir pasaules labākais MMA atlēts, ziņo sherdog.com

„Fjodors ir pats labākais pasaulē. Esmu liels viņa talanta piekritējs. Viņam ir liela vēsture,” ārzemju masu medijiem komentēja Antonio „Bigfoot” Silva.

„Es ļoti gatavojos šai cīņai. Es vēlreiz parādīju pasaulei, ka neesmu atnācis uz šejieni spēlēties, bet gan cīnīties. Es gribu kļūt par pasaules spēcīgāko smagsvaru.”

„Man teica, ka Fjodoram ir lāča spēks, taču man ir sniega cilvēka spēks!”

„Vienmēr esmu teicis, ka Supermens un Robokops neeksistē. Vispirms Fabricio Verdums un tad es to pierādījām.”

Šī Antonio Silvam bija trešā uzvara pēc kārtas. Pēdējos mačos neskaitot Fjodoru tika uzveikti Andrejs Arlovskis un Maiks Kails.

Pēdējo trīs gadu laikā Silvam ir bijis tikai viens zaudējums un to viņam sagādāja tā tautietis Fabricio Verdums, kurš arī ir uzveicis Fjodoru Jemeļjaņenko.

Tiesa, Antonio pastāv iespēja revanšēties Verdumam par 2009. gadā piedzīvoto zaudējumu, jo arī Fabricio piedalās turnīrā "STRIKEFORCE: 2011 World Grand Prix Heavyweight Tournament".

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 12:11, pirms 13 gadiem
Izklausās foršs čalis, bet tik un tā biju nenormāli pārsteigts!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 12:41, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Izklausās foršs čalis, bet tik un tā biju nenormāli pārsteigts!
Brīnišķīgs cilvēks,no tiem kuriem nav vajadzības pēc kādas sevišķas gudrības,bet kurš burtiski izstaro dabisku,pat bērnišķīgu labsirdību.Viņa gājiens pēc cīņas ar Fjodoru(kad emocijas bija mākoņu augstumos)un nomešanās tā priekšā ceļos uz visiem laikiem ieies MMA vēsturē.Visās preses konferencēs viņam patika uzsvērt,ka viņš nav visu laiku sēdējis pie televizora un rijis picas,bet sūri trenējies,kas no viņa milzīgās mutes izskan sevišķi amizanti.Būšu turnīrā par viņu,tikai nezinu kā viņš spēs noskaņoties uz cīņu ,ja sanāks,ar Verdumu ar kuru viņi bez pārspīlējuma ir lieliski draugi

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 12:55, pirms 13 gadiem
ar to auguma pārsvaru pat nepārliecinoša uzvara. kā nekā jācīnās pret meistaru.. patīkamāk gan būtu redzēt, ka beidzas ar kādu nokdaunu!