Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Entonijs Džonsons neiekļaujas vidējās svara kategorijas limitos

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Entonijs Džonsons neiekļaujas vidējās svara kategorijas limitos
Vitors Belforts (pa kreisi) un Entonijs Džonsons svēršanās procedūras laikā
Foto: ufc.com

Bijušajam pusvidējā svara cīkstonim Entonijam Džonsonam (10-3-0), kuram šodien ir paredzēta debija vidējā svara divīzijā (-83,9 kg) pret bijušo UFC čempionu Vitoru Belfortu(20-9-0), svēršanās procedūrā svari uzrādīja 89, 4 kilogramus, kas ir par 5 kilogramiem vairāk kā pieļaujams.

Jau pirms sportistu svēršanās procedūras sākuma UFC prezidents Dana Vaits ziņoja, ka Džonsons neiekļaujas vidējās svara kategorijas limitos. Svari Entonijam Džonsonam uzrādīja 89, 4 kg ķermeņa masas. Ar šādu svaru Džonsons uzreiz varēja pārlekt uz pussmagā svara divīziju.

Sakarā ar neiekļaušanos limitos Entonijam tiks noņemti 20 % no viņa honorāra, kuri pāries Belforta kontā. UFC noteikusi, ka Entonija Džonsona masa pēc rehidratācijas (papildus šķidruma uzņemšanas) nedrīkst pārsniegt 93 kg, pretējā gadījumā cīņa tiks atcelta.

Savukārt bijušajam UFC un „Cage Rage” pussmagā svara čempionam Vitoram Belfortam svari uzrādīja 84,4 kilogramus, kas arī ir nedaudz par daudz, taču pieļaujami.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-14 09:56, pirms 12 gadiem
5.5kg tas tak ir diezgan daudz,cik tad viņš reali sver,kad nav tuvumā cīņa?!95kg?:O