Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Marks Hants pārcietis operāciju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Marks Hants pārcietis operāciju
Marks Hants
Foto: mmaweekly.com

Bijušais smagā svara kikbokseris Marks Hants (9-8-0), kurš maija izskaņā šovā „UFC 160” cīņā pēc MMA noteikumiem piekāpās bijušajam UFC smagā svara čempionam Junioram dos Santosam (16-2-0), pārcietis kājas operāciju, kas bija saistīta ar kājā iekļuvušu infekciju.

Prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix 2001” uzvarētājs Marks Hants, kurš kopš 2010. gada startē zem UFC karoga, 25. maijā aizvadīja maču ar Junioru dos Santosu, kurā trešajā raundā piedzīvoja zaudējumu ar nokautu.

Šis mačs tika atzīts par šova „UFC 160” vakara labāko cīņu un katrs cīkstonis saņēma „fight of the night” prēmiju 50,000 ASV dolāru vērtībā. Diemžēl šajā divkaujā Hants pamatīgi tika apskādēts… Uz viņa kājām un uz sejas bija vairākas hematomas, kā arī mača laikā tika lauzts kājas īkšķis.

Kaut kādā veidā vienā no hematomām iekļuva infekcija, kuras ārstēšanai bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Marks stāsta, ka viņam stāv priekšā vismaz vēl viena operācija, varbūt pat divas.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2013-06-14 10:17, pirms 11 gadiem
smagi gan tā nauda džekam nāk....