Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Spongam smaga trauma, Saki kļūst par GLORY čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Spongam smaga trauma, Saki kļūst par GLORY čempionu
Tairons Spongs spēriena brīdī cīņā ar Gohanu Saki
Foto: gloryworldseries.com

Vakarnakt Stambulā (Turcijā) uzvaru pasaules prestižākās kikboksa organizācijas GLORY pussmagā svara turnīrā izcīnīja vietējais sportists Gohans Saki, kurš pusfinālā ar tehnisko nokautu uzveica Neitanu Korbetu, bet finālā pretinieka traumas dēļ uzveica Taironu Spongu un tika kronēts par jauno GLORY čempionu.

Šajā turnīrā piedalījās četri profesionālā kikboksa pārstāvji: Gohans Saki (Turcija), Tairons Spongs (Surinama), Neitans Korbets (Austrālija) un Saulo Kavalari (Brazīlija).

Pirmajā pusfināla pārī Saki dūres krustoja ar austrālieti Neitanu Korbetu, kurā pirms cīņas apstādināšanas pilnīga dominance piederēja turku sportistam. Pēc kārtējās turka ofensīvas austrālietis izlaida spēcīgu sitienu labās auss apvidū, pēc kā sākās spēcīga asiņošana. Pēc ringa daktera apskates tas nolēma neatļaut Korbetam turpināt cīņu, līdz ar to uzvaru ar tehnisko nokautu izcīnīja Gohans Saki, nopelnot tiesības cīnīties finālā.

Otrajā pusfināla pārī aci pret aci tikās Tairons Spongs ar Saulo Kavalari. Kikbokseri ringā aizvadīja visus trīs trīsminūšu raundus un pēc sānu tiesnešu domām uzvaru labāks šajā mačā bija Spongs, kurš izcīnīja tiesības finālā tikties ar Saki.

Fināls izvērtās dramatiskāks nekā to varēja paredzēt. Pašpārliecināti virsū savam pretiniekam gāja Spongs, kurš pamīšus izmeta sitienus ar rokām un „Low kick” (Sitiens ar kāju pa pretinieka kāju). Kad jau mačs nedaudz uzņēma apgriezienus, Tairons izdarīja spēcīgu „Low kick”, taču Saki šo sitienu labi nobloķēja, atvairot ar celi, rezultātā Spongs salauza kāju.

Bez jauniegūtā GLORY pussmagā svara čempiona jostas Gohans Saki par uzvaru turnīrā saņēma 200, 000 ASV dolāru lielu honorāru.

„Kas notika ar Taironu, man patiešām žēl. Jūtos slikti par to kā sanāca. Spongs ir lielisks puisis, īsts profesionālis. Es novēlu viņam ātru atveseļošanos,” pēc cīņas teica Gohans Saki, kurš Spongu uzvarēja arī 2009. gadā.

Izmantotie resursi:
Home

     [+] [-]

, 2014-04-14 10:10, pirms 10 gadiem
Kas tas par ārprātu sācies ar šito drausmīgo traumu ?!!!