Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vitors Belforts: „Esmu noskaņots uz uzvaru”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vitors Belforts: „Esmu noskaņots uz uzvaru”
Vitors Belforts
Foto: ufc.com

Bijušais UFC un „Cage Rage” pussmagā svara čempions Vitors Belforts (20-9-0), kuram jau rīt cīņu šova „UFC 142 - Aldo vs. Mendes” ietvaros jāstājas pretī amerikāņu sportistam Entonijam Džonsonam (10-3-0), pārliecināts, ka cīņa būs smaga, taču viņš uzvarēšot, ziņo mmajunkie.com

„Es neesmu izvēlīgs cīkstonis. Kad man zvana un piedāvā cīņu es nesaku: „O, nē, ar šo čali es nekaušos”. Šajā sporta veidā es atrodos ļoti ilgi, zinu daudzus menedžerus un cīkstoņus, kuriem ir savi nosacījumi kā jākārto lietas. Mans menedžeris ir Dievs. Dievs man ir viss. Es daru visu, lai paliktu UFC,” savu pārliecību atklāj Vitors Belforts.

„Ja viņi uzskata, ka šī cīņa nāks par labu UFC, tad šī cīņa ir vajadzīga arī Vitoram.”

„Neesmu pārliecināts par Džonsona džiu – džitsu prasmēm, taču nedomāju, ka tās viņam ir ļoti labas. Nogāzt viņu zemē un turpināt cīņu parterā – tāds ir viens no maniem cīņas plāniem. Viņš labi cīnās, mīl strādāt ar kājām un nebaidās no sitienu apmaiņas! Tā būs lieliska cīņa.”

„Nesaku, ka tas būs viegli. Tā nav, ka es Entoniju nenovērtēju kā cīkstoni, tā nevajag darīt. Viņš ir spēcīgs un pieredzējis sportists un viņš ir pelnījis cieņu. Džonsons tāpat kā es ir lauva. Kad mēs iesoļosim būrī, saķersimies un sāksim cīņu. Taču šajā dienā astoņstūris būs mans. Esmu noskaņots uz uzvaru.”

Atgādinām, ka Vitora Belforta un Entonija Džonsona duelis notiks jau rīt 14. janvārī Brazīlijā, MMA šova „UFC 142” ietvaros, kura galvenais duelis būs par UFC vieglā svara čempiona jostu starp patreizējo čempionu Hose Aldo (20-1-0) un līdz šim neuzveikto Čadu Mendesu (11-0-0). Neatkarīgi no tā kāds būs Belforta – Džonsona cīņas iznākums, Vitors savu nākamo cīņu aizvadīs jūnijā pret savu tautieti Vandarleju Silvu. Šis abiem sportistiem būs revanša mačs, kura pirmajā cēlienā uzvaru izcīnīja Belforts.

„UFC 142” cīņu pāri

Felipe Arantes vs. Antonio Carvalho
Rousimar Palhares vs. Mike Massenzio
Gabriel Gonzaga vs. Edinaldo Oliveira
Michihiro Omigawa vs. Yuri Alcantara
Erick Silva vs. Carlo Prater
Edson Barboza vs. Terry Etim
Thiago Tavares vs. Sam Stout
Ricardo Funch vs. Mike Pyle
Vitor Belfort vs. Anthony Johnson
Jose Aldo vs. Chad Mendes

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...