Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Konstantīnam Gluhovam paredzēta cīņa ar Pīteru Grahamu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Konstantīnam Gluhovam paredzēta cīņa ar Pīteru Grahamu
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

11. februārī Krievijā cīņu šova „Draka - Governor's Cup 2012” ietvaros notiks divu bijušo kikbokseru MMA duelis. Latviešu smagsvars Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (20-8-0), kuru vajā divu cīņu zaudējumu sērija, krustos dūres ar slaveno austrāliešu sportistu Pīteru Grahamu (4-5-0), ziņo sherdog.com

Latvijas spēcīgāko MMA smagā svara cīkstoni Konstantīnu Gluhovu, kurš aizvadīja lielisku 2010. gada sezonu un gandrīz tik pat labu 2011. gadu (Tikai gada noslēgumā nepaveicās – J.E.), pēdējā laikā vajā neveiksmju sērija. Ir ciestas divas sakāves pēc kārtas. Pērnā gada oktobrī Rīgā Gluhovs atzina Nīderlandiešu sportista Džermaina Van Roja (2-0-0) pārākumu, bet Ziemassvētku vakarā pēc punktiem piekāvās krievu smagsvaram Aleksejam Kudinam (9-3-0).

Savukārt Konstantīna Gluhova pretiniekam, „K-1 World Grand Prix in Melbourne 2003” čempionam Pīteram Grahamam MMA sākusies veiksmju līnija. Viņš cīņās bez noteikumiem debitēja 2008. gadā ar trīs zaudējumiem pēc kārtas. Tad sekoja uzvara pār Filisu Lenu un tad atkal Grahams divas reizes pēc kārtas bija spiests atdzīt pretinieku pārākumu. Taču 2010. gadā pēc uzvaras pār bijušo Strikeforce cīkstoni Karteru Viljamsu, sekoja vēl divas pārliecinošas uzvaras pār Jusuki Kavaguči un Aleksandru Jemeļjaņenko. Pēc nedaudz ilgāk kā gadu ilgas pauzes viņa nākamais eksāmens būs Gluhovs.

Džefs Monsons atgriežas Krievijā

Otro cīņu Krievijas teritorijā aizvadīs bijušais UFC smagā svara čempiona titula pretendents Džefs Monsons (43-13-0), kurš pēdējā mačā pēc punktiem piekāpās Fjodoram Jemeļjaņenko (33-4-0). Šoreiz titulētajam amerikānim pretī stāsies daudz zemāka kalibra cīkstonis par Jemeļjaņenko – mazpieredzējušais Aleksandrs Iliasovs (1-1-0), kurš MMA aizvadījis tikai divas cīņas.

Atgādinām, ka Monsonam vēl spēkā ir līgums ar Strikeforce, taču, kad organizācijas rindās titulētais amerikānis aizvadīs nākamo cīņu pagaidām nav zināms.

„Draka - Governor's Cup 2012” cīņu pāri

Murad Muchaev vs. Victor Kuku
Emanuel Newton vs. Ramazan Ramazanov
Konstantin Gluhov vs. Peter Graham
Jeff Monson vs. Alexander Illiasov

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2012-01-13 10:21, pirms 12 gadiem
veiksme ir kad met monētu. gluhovs zaudēja jo, diemžēl, viņš joprojām ir viendimensionāls kikboksers ar visai vāju zemes spēli.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-13 12:34, pirms 12 gadiem
ruudy rakstīja: veiksme ir kad met monētu. gluhovs zaudēja jo, diemžēl, viņš joprojām ir viendimensionāls kikboksers ar visai vāju zemes spēli.
Tā jau ir, bet nu vismaz ir kur progresēt un daudz progresēt!
Pieliks pie cīņas uz zemes būs mums izcils cīkstonis MMA !

  +1 [+] [-]

, 2012-01-13 13:02, pirms 12 gadiem
Kotja aug un aug lielumā..
Par uzvaru!!!