Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

"Kara Mašīna" startēs Bellator pusvidējā svara turnīrā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

"Kara Mašīna" startēs Bellator pusvidējā svara turnīrā
Džons Kopenhavers
Foto: mmaontap.com

Bijušais UFC pusvidējā svara cīkstonis Džons "Kara Mašīna" Kopenhavers (11-4-0), kurš savu vārdu pasē nomainījis uz Vār Mašīn, piedalīsies amerikāņu MMA organizācijas Bellator rīkotajā „Bellator Season 6 welterweight tournament” turnīrā, ziņo portāls mmajunkie.com

Trīsdesmit gadus vecais Vār Mašīn savu MMA karjeru uzsāka 2004. gadā ar uzvaru pār meksikāņu sportistu Angelu Santibanezu. 2007. gadā eks Džons Kopenhavers tika iekļauts realitātes šova "The Ultimate Fighter 6" dalībnieku vidū (Viņš aizvietoja savainoto Romānu Mitoičjanu - J.E.), taču jau pēc pirmā apļa izkrita.

Lai arī Kopenhavers ātri izlidoja no "TUF 6", viņam tika piedāvāts piedalīties cīņu šovā "UFC - TUF 6 finale", kurā amerikānis ar nokautu uzveica savu tautieti Džaredu Rolinsu. Pēc tam sekoja cīņa "UFC 84" ietvaros ar Jošijuki Jošidu, kurā tika piedzīvots zaudējums, pēc kā arī atbrīvošana no UFC.

Pēc aiziešanas no UFC „Kara Mašīna” aizvadījis sešas cīņas, no kurām četrās izcīnījis uzvaras. 2010. gada 9. jūlijā viņš cieta sakāvi pret Džonu Alessio, bet jau 16. jūlijā skandalozais sportists tika notiesāts un pārvests uz cietumu, kur ieslodzījumā pavadīja veselu gadu. Kopenhavers , kurš savulaik filmējies arī pornogrāfiskajās filmās, no ieslodzījuma vietas iznāca 2011. gada 15. jūlijā un novembrī aizvadīja cīņu ar bijušo UFC un Bellator cīkstoni Rodžeru Huertu, kurā tika izcīnīta uzvara ar tehnisko nokautu.

Jāpiemin, ka Vār Mašīn Bellator rindas pārstāv ne pirmo reizi… Viņš jau pirms saistīšanās ar varas iestādēm bija noslēdzis līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju, taču pēc sportista publiski izteiktajiem negatīvajiem vārdiem par ASV prezidentu Baraku Obamu, līgums ar skandalozo cīkstoni tika lauzts.

Bez Džona Kopenhavera Bellator pusvidējā svara turnīrā piedalīsies Karls Amosu (13-4-2), Rauls Amaja (9-0-0), Braiens Beikers (16-3-0), Braiens Fosters (18-5-0), Karloss Aleksandrs Pereira (33-9-1), Deivids Rikels (8-0-0) un Bens Saunders (12-4-2).

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-14 22:46, pirms 12 gadiem
"Vār Mašīn" haha. ok, lūdzu, saki, ka tu speciāli šito uzrakstīji sasmējos pat.

bet, ja pa tēmu, es priecājos, ka atkal varēs skatīt šito čali. cik atceros Džaredu Rolinsu šim bija labs mahačs.