Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Entonijs Džonsons: „Man nav stratēģijas kā cīnīties ar Belfortu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Entonijs Džonsons: „Man nav stratēģijas kā cīnīties ar Belfortu”
Entonijs Džonsons
Foto: ufc.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Entonijs Džonsons (10-3-0), kuram rīt Brazīlijā notiekošajā šovā „UFC 142” jāstājas aci pret aci ar MMA dzīvo leģendu Vitoru Belfortu (20-9-0), atklāj, ka viņam nav īpašas stratēģijas cīņā ar titulēto brazīlieti, taču amerikānis apņēmības pilns parādīt labu cīņu.

„Astoņstūrī es būšu tāds kā es esmu vienmēr. Man nav īpašas stratēģijas uz šo cīņu. Tas būs kautiņš par ko man maksā naudu,” pašpārliecināts ir Entonijs Džonsons.

„Nevaru sagaidīt brīdi, kad satikšu to lauvu! Nedēļu pirms nāves mans vectēvs teica: „Cīnies tā it kā būrī tev pretī stāvētu lauva.” Vitora izteicieni saintriģējuši mani. Ar nepacietību gaidu šo cīņu.”

„Belforts ir izcils sportists, ļoti spēcīgs ar veiklām rokām. Tādu cīkstoni nedrīkst necienīt. Es cienu viņu, taču nebaidos. Pieņemu viņa izaicinājumu.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-20 18:54, pirms 12 gadiem
tagad lasot virsrakstu, labi pasmēju.