Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Magomeds Maļikovs nokautē Jemeļjaņenko jaunāko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Magomeds Maļikovs nokautē Jemeļjaņenko jaunāko
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: www.mixfight.ru

Šodien Krievijā šovā „M-1 Challenge 28 - Emelianenko vs. Malikov” pārsteidzošu zaudējumu pirmajā raundā ar nokautu piedzīvoja bijušā organizācijas PRIDE smagā svara zvaigzne Aleksandrs Jemeļjaņenko (17-5-0). Krievam šo zaudējumu sarūpēja viņa tautietis Magomeds Maļikovs (4-1-0), ziņo mixfight.ru

Pirms cīņas Jemeļjaņenko, kurš nesen atgriezies no treniņnometnes Holandē, bija izlikts kā neapstrīdams favorīts. Arī ringā Aleksandrs devās visai pašpārliecināts.

Pirmais uzbrukums, Jemeļjaņenko sita, bet netrāpīja…uz pretsitienu viņu noķēra Maļikovs un Aleksandrs atradās uz ringa dēļiem. Magomeds turpināja sist zemē bez samaņas guļošo tautieti, līdz iejaucās tiesnesis.

Cīņa tika apstādināta pirmā raunda divdesmit trešajā sekundē. Aleksandram šis bija jau otrais zaudējums ar nokautu pēc kārtas.

Toties Magomeds Maļikovs pateicoties šim panākumam pagarinājis savu uzvaru sēriju līdz trīs. Jāpiemin, ka Jemeļjaņenko jaunākais nav pirmais vērā ņemamais sportists, kurš izjutis Maļikova smago dūri. Par krieva upuru vidū ir arī ukraiņu smagsvars Aleksejs Oleiņiks (33-8-1).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт

  -1 [+] [-]

, 2011-11-20 17:32, pirms 13 gadiem
viņs nau jemeljanenko jaunakais ir ari ivans jemaljanenko