Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bobijs Lešlijs kļūst par Shark Fight čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bobijs Lešlijs kļūst par Shark Fight čempionu
Bobijs Lešlijs
Foto: sherdog.com

Bijušā WWE vrestlinga zvaigzne Bobijs Lešlijs (7-1-0), kurš kopš 2008. gada pievērsies profesionālajam MMA, vakar kļuva par pasaules čempionu „Shark Fights” versijā, pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu uzveicot savu tautieti Karlu Knoti (20-7-0).

Jāpiemin, ka, lai Bobijs tiktu pie čempiona jostas viņam bija jāpiedzīvo vairāku pretinieku nomaiņa. Kā pirmais pretinieks Lešlijam tika piespēlēts bijušais UFC smagsvars Derils Šūnovers (11-5-0), taču Šūnovers treniņā guva savainojumu un viņu aizvietot bija paredzēts citam UFC veterānam Timam Hagam (13-5-0). Taču arī Tims nezināmu iemeslu dēļ atteicās startēt pret Lešliju un viņa vietā nāca Deivs Hukaba (16-4-0). Tiesa, arī Deivs nestājās pretī bijušajai WWE vrestlinga zvaigznei un viņu nomainīja mazpazīstamais Maiks Martinezs (4-1-0), kuru pēc tam izņēma no šova veselības formalitāšu nenokārtošanas dēļ.

Visbeidzot organizatori Bobijam atrada Karlu Knoti, kurš ringā kāpa ar ļoti iespaidīgu pēdējo cīņu bilanci – viņš pēdējās divpadsmit cīņās izcīnījis tikai uzvaras.

Par nelaimi Knotem un par laimi Lešlijam, Karla uzvaras sērija pārtrūka vakar cīņu šovā „Shark Fight 21: Knothe vs. Lashley”, kad Bobijs Lešlijs pirmajā raundā ar spēka paņēmienu izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un saviem daudzajiem vrestlinga tituliem pievienoja pirmo izcīnīto MMA čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...