Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kormjē revanšu ar Džonsu aizvadīs 23. aprīlī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: Kormjē revanšu ar Džonsu aizvadīs 23. aprīlī
Džons Džonss (no kreisās) un Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

Nesen izskanējušās baumas par gaidāmo revanša cīņu starp pašreizējo UFC pussmagā svara čempionu Danielu Kormjē (17-1) un bijušo šī titula īpašnieku Džonu Džonsu (21-1) ir oficiāli apstiprinājušās. Šī divkauja notiks 23. aprīlī Lasvegasā (ASV) cīņu šovā “UFC 197”.

Trīsdesmit sešus gadus vecais amerikāņu sportists Kormjē ar divdesmit astoņgadīgo tautieti Džonsu, kurš tobrīd bija UFC čempiona statusā, pirmo reizi cīņu laukumā dūres krustoja pērnā gada maijā, kad uzvaru izcīnīja Džons Džonss.

Kā atceramies, vēlāk Džonsam tiesības uz čempiona titulu tika atņemtas sakarā ar viņa apsūdzībām par pērnā ASV pilsētā Albukerkē izraisīto auto avāriju, kurā cieta cilvēki, un notikuma vietas pamešanu. Bijušajam čempionam tika piespriests nosacīts sodas un piespiedu darbi.

Kad tituls kļuva vakants, to savā starpā dalīja Daniels Kormjē ar Entoniju Džonsonu. Uzvaru tajā cīņā izcīnīja un par jauno UFC pussmagā svara čempionu tika kronēts Kormjē.

Beidzot Džons Džonss atgriežas sportā un UFC vadība viņam uzreiz dos iespēju atgūt UFC pussmagā svara čempiona jostu, kura viņa īpašumā bija no 2011. – 2015. gadam. Cīņa starp Džonsu un Kormjē būs MMA cīņu šova “UFC 197” vakara galvenais, noslēdzošais mačs.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...