Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

27. februārī “Arēnā Rīga” cīnīsies arī MMA cīkstonis Zabolotnijs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

27. februārī “Arēnā Rīga” cīnīsies arī MMA cīkstonis Zabolotnijs
Igors Zabolotnijs (no kreisās) un Joceks Gocs
Foto: kokfights.lv

27. februārī “Arēnā Rīga” notiekošajā starptautiskajā cīņu šovā “KOK World GP 2016” savu kārtējo MMA cīņu aizvadīs bijušais Eirāzijas un Baltijas pussmagā svara čempions Igors “Zauers” Zabolotnijs (7-4), kurš šajā pasākumā dūres krustos ar poli Jeceku Gocu (0-1).

Divdesmit astoņus gadus vecais Zabolotnijs profesionālajā MMA debitēja ar uzvaru pār lietuvieti Andreju Voronovu (0-1). Vēlāk sekoja uzvaras pār Leonīdu Feigusu (0-4) un Pāvelu Suhlovu (0-4-1) līdz viņa uzvaru sēriju apstādināja Mihails Levickis (4-3).

Karjerai ejot uz priekšu, Igors uzveicot igauni Igoru Sergejevu (1-1), kļuva par Baltijas čempionu, bet Krievijā uzvarot azerbaidžāni Akifu Ogli Džadifu (7-3) tika kronēts par WPFL Eirāzijas čempionu.

Divus gadus Zabolotnijs triumfējis arī Sportacentrs.com cīņas sporta ekspertu aptaujā, iegūstot labākā sāpju paņēmienu izpildītāja titulu 2013. un 2015. gadā.

Nākamo cīņu Igors Zabolotnijs aizvadīs 27. februārī “Arēnā Rīga” notiekošajā starptautiskajā cīņu šovā “KOK World GP 2016”, kur cīnīsies ar profesionālā MMA debitantu no Polijas Jaceku Gocu.

Lai arī Gocam šī būs debija profesionālajā MMA, viņa kontā ir medaļas Polijas un Eiropas čempionātā MMA amatieriem. Tāpēc skaidrs, ka kuldīdzniekam, kurš speciāli dēļ šīs cīņas uz laiku pārvācies uz Rīgu, lai trenētos klubā “Sev Arch” kopā ar jaunajiem MMA talantiem Pāvelu Baženovu (2-2), Vladislavu Gusevu (3-0), Pāvelu Lapovu (2-0) un Aleksandru Čižovu (1-0), nebūs viegla.

Jāpiemin, ka starptautiskajā cīņu šovā“KOK World GP 2016” Latvijas vārdu bez Zabolotnija pārstāvēs Latvijas čempions MMA vieglajā svarā Roberts Skujiņš (5-6-1) un kikbokseri Zaurs Džavadovs, Vjačeslavs Tēviņš, Raimonds Aukštikalnis, Artūrs Smertjevs, Igors Tkačenko, kā arī Raimonds Kozlovskis.

Izmantotie resursi:
KOK Fights Latvia