Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bobs Saps piekāpjas arī Rollesam Greisijam (+ Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bobs Saps piekāpjas arī Rollesam Greisijam (+ Video)
Bobs Saps
Foto: sherdog.com

Pāris stundas atpakaļ Indonēzijā beidzās MMA cīņu šovs „One FC 2 - Battle of Heroes”, kurā vienā no galvenajām cīņām norietējusī amerikāņu cīņu sporta zvaigzne Bobs Saps (11-10-0) cieta kārtējo sakāvi. Šoreiz gigantisko Sapu pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica bijušais UFC cīkstonis Rolles Greisijs (6-1-0).

Bobs Saps kā allaž cīņu iesāka ar neapdomātu mešanos virsū pretiniekam, izdarīja pāris sitienus un Greisijs gigantisko amerikāni nogāza uz ringa dēļiem… Cīņa turpinājās parterā, kur lielākas priekšrocības, protams, piederēja džiu – džitsu meistaram Rollesam Greisijam. Saps mēģināja spirināties pretī, taču ilgi Bobs nespēja aizsargāties un viņš bija spiests padoties.

Šī Rollesam Greisijam kopš zaudējuma Džoijam Beltranam bija trešā uzvara pēc kārtas.

„Pēc tam, kad es redzēju Sapa cīņu ar Antonio Rodrigo Nogeiru, es zināju, ka kādreiz cīnīšos ar viņu,” pēc uzvaras pār Bobu Sapu savus sapņus atklāja Greisijs.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...