Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Par nāves draudu izteikšanu arestēts UFC čempions Džons Džounss

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Par nāves draudu izteikšanu arestēts UFC čempions Džons Džounss
Džons Džounss
Foto: sandiegouniontribune.com

Policija svētdien arestējusi UFC smagā svara čempionu Džonu Džounsu, kurš pamatojoties uz viņam virzītajām apsūdzībām, ir uzbrucis dopinga kontroles aģentiem, kā arī draudējis tos nogalināt, teikts Ņūmeksikas policijas ziņojumā.

Lieta tika uzsākta pēc Kristalas Martinesas sūdzības, kura sacīja, ka viņa kopā ar kolēģi 30. martā pulksten 4:00 devās uz Džonsa māju Albukerkā, lai sava darba devēja "Drug Free Sport International" vārdā savāktu sportista urīna paraugu aizliegto vielu pārbaudei.

Džounss bija neapmierināts, ka aģenti ieradās tik agri, un viņam bija vajadzīgs ilgs laiks, lai nodotu urīna paraugus. Martinesa apgalvo, ka Džons smirdējis pēc alkohola. Kādā brīdī Džonss paņēma tālruni no Martinesa un atteicās to atdot. Džons arī norādīja, ka cilvēki, kas nāk pie viņa tik agri, parasti mirst.

Beigās aģenti varēja paņemt testa paraugus, tāpat atguva arī telefonu, taču pēc notikušā Martinesa nolēma vērsties policijā. Pats Džounss tikmēr noliedz, ka būtu izteicis kādus draudus aģentiem, Martinesas uzvedību nosaucot par neprofesionālu.

     [+] [-]

, 2024-04-12 19:39, pirms 3 nedēļām
A kur raksts par to, ka aresta tomēr nebija, bet tagad Džonsam jāierodas policijā?

DžoUnss