Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas džudistiem spoži panākumi ārzemēs

Andrejs Siliņš

Latvijas džudistiem spoži panākumi ārzemēs
Berlīnes turnīra uzvarētāji, arī Gļebs Talalujevs
Foto: Latvijas Džudo federācija

Latvijas džudists Gļebs Talalujevs guvis uzvaru Eiropas džudo savienības turnīrā Berlīnē vecuma grupā līdz 17 gadiem, bet pieci Latvijas džudisti izcīnījuši medaļas Eiropas džudo savienības junioru turnīrā Kauņā, vēsta Latvijas Džudo federācijas sniegtā informācija.

Cīnoties svara kategorijā līdz 90 kg, Talalujevs izlaida pirmo sacensību kārtu, tad pārspēja Lī Kohmannu no Izraēlas, Vladimiru Bolotinu un Soslanu Ikojevu no Krievijas un vēl vienu Krievijas pārstāvi Ahmedu Magomedovu finālā. Visās šajā turnīrā aizvadītajās cīņās Gļebs guva tīras uzvaras.

Talalujevam tā ir otrā uzvara pēc kārtas Eiropas džudo savienības turnīros - pirms divām nedēļām viņš kļuva par čempionu identiskā turnīrā Čehijas Teplicē.

Par turnīra uzvarētāju Kauņā kļuva Artūrs Ņikiforenko (-100 kg). Sacensību gaitā viņš uzvarēja Polijas, Igaunijas un Horvātijas džudistus. Par sudraba medaļniekiem kļuva Mihails Šteinbuks (-66 kg) un Artemijs Naumovs (-81 kg), kuru kategorijās šajā turnīrā bija vislielākais pretinieku skaits (39 un 33 džudisti).

Mihails Šteinbuks guva piecas uzvaras, pārspējot Igaunijas, Polijas un Lietuvas džudistus, bet finālā piekapās 2009. gada Eiropas U-17 čempionam Aiviengo Šabijevam no Krievijas. Artemijs Naumovs guva četras uzvaras, pārspējot Lietuvas, Vācijas un Horvātijas, bet finālā piekapās Vācijas džudistam Robinam Reibedancam.

Bronzas medaļas izcīnīja Artūrs Kurbanovs (-73 kg) un Vadims Lando (-100 kg).

  -1 [+] [-]

, 2011-05-09 20:19, pirms 13 gadiem
SC pats savā gudrībā sapi..s!?!
kas tad ir šis?
Kurbānovs triumfē Eiropas kausā Kauņā