Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņu šovā "Ringa Kareivji" piedalīsies līvānietis Bulmeistars

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cīņu šovā "Ringa Kareivji" piedalīsies līvānietis Bulmeistars
Kristaps Bulmeistars
Foto: Ringa kareivji

Jau ceturto gadu pēc kārtas 28. aprīlī norisināsies tradicionālais pavasara cīņu šovs “Ringa Kareivji”. Šogad pasākums notiks Krustpils novada sporta namā Spuņģēnos. Organizatori sola, ka šoreiz ir parūpējušies par īpašu pārsteigumu, lai pasākums noritētu vēl grandiozāks nekā līdz šim.

Pasākumā būs iespēja vērot vairāk kā desmit pāru cīņas. Kā sarunā uzsver galvenais organizators Erlens Gadzāns: “Esam īpaši piedomājuši pie pasākuma programmas un virknes šova elementu, lai sportistu cīņas būtu aizraujošas ne tikai rūdītiem sporta cīņu faniem, bet arī laba atpūta ģimenes lokā. Cīņu šovs veidots tā, lai cilvēki ne tikai varētu atnāk un priecāties par labiem sportistu sasniegumiem, bet arī gūt gandarījumu un labi pavadīt laiku”.

Līdzās citiem cīkstoņiem ringā kāps līvānietis Kristaps Bulmeistars. Kristaps cīņu šovā cīnīsies pēc kikboksa noteikumiem. Viņš amatieru līmenī līdz šim ir aizvadījis 150 cīņas, no tām 145 ir guvis uzvaras. Profesionālajā līmenī sportistam bijušas septiņas cīņas, no kurām piecas noslēgušās ar panākumu. Līvānietis ir Pasaules kikboksa čempionāta 3. vietas ieguvējs, Eiropas čempionāta 1. vietas ieguvējs, astoņkārtējs Latvijas čempions, Igaunijas un Baltkrievijas čempionātu uzvarētājs, divkārtējs Polijas čempions, kā arī četrkārtējs Baltijas čempions. Bulmeistars ir arī starptautiskajā cīņu šova “King of Kings” regulārs dalībnieks.

Sacensībās savu sniegumu rādīs arī jēkabpilietis Aleksandrs Gaspirovičs, kas regulāri trenējas Līvānu sporta klubā "SKITS".

Vēl bez Kristapa Bulmeistara un Aleksandrs Gaspiroviča ringā tiksies arī Artjoms Ramlavs un citi Latvijas un citu valstu labākie cīkstoņi. Lielākā daļa sportistu ir boksa sporta meistari vai boksa sporta meistara kandidāti. Latviju pārstāvēs tādi Latvijas boksa izlases pārstāvji, kā Mārcis Grundulis, Andrejs Nikolajevs, Evanders Servuts u.c.

Kopumā skatītājus priecēs vairāk kā desmit bezierunu cīņas pēc boksa un K1 noteikumiem, tajā skaitā arī dāmu dueļi. Uzstāsies kaislīgas ringa karsējmeitenes, skatītāji varēs piedalīties dažādos spēka un veiklības pārbaudījumos. Būs nokaitēta atmosfēra jo gaidāms šajā reģionā pasaules līmeņa mēroga cīņu šovs!

Šogad pasākums notiks Krustpils novada sporta namā Spuņģēnos, kas atrodas tikai 3 km attālumā no Jēkabpils pilsētas Rīgas virzienā. Apmeklētājiem, kuriem nav sava transporta līdzekļa, tiks nodrošināts atsevišķs bezmaksas autobusa reiss no Jēkabpils autoostas.

     [+] [-]

, 2018-04-09 12:39, pirms 6 gadiem
Varētu uzrakstīt visu card un kur translēs?

     [+] [-]

, 2018-04-09 15:44, pirms 6 gadiem
Info -> Warriors of the Ring - Cīņu Šovs