Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Luks Rokholds nokautē Kītu Džardinu un nosargā Strikeforce titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Luks Rokholds nokautē Kītu Džardinu un nosargā Strikeforce titulu
Luks Rokholds (pa kreisi) cīņā ar Kītu Džardinu
Foto: strikeforce.com

Pagājušā nedēļas nogalē veiksmīgi savu Strikeforce vidējā svara čempiona titulu nosargāja Luks Rokholds (9-1-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica šā svara kategorijas debitantu, bijušo UFC cīkstoni Kītu Džardinu (17-10-2), ziņo sherdog.com

Nav skaidrs par kādiem nopelniem iespēju cīnīties par Strikeforce vidējā svara titulu tika dota UFC veterānam Kītam Džardinam, kurš pirms tam startēja pussmagā un smagā svara divīzijā. Džardins līdz 2009. gadam bija viens no vadošajiem pussmagā svara atlētiem. Taču tad sekoja lērums zaudējumu un atbrīvošana no UFC. Arī Strikeforce Kīts nokļuva diezgan nejauši – viņš cīņā ar Džegardu Musasi aizvietoja savainoto Maiku Kailu. Par izbrīnu visiem speciālistiem, Kīts šajā mačā izvilka neizšķirtu.

Tiesa, cīņā ar Luku Rokholdu bijušais UFC cīkstonis brīnumus nekādus neparādīja. Līdzjutēji gaidīja daudz ātrākas Kīta kustības, taču svara nomešana amerikānim ātrumu diez ko nepielika. Tieši pretēji, Džrdins izskatījās pārguris, viņš nespēja izveidot nevienu sakarīgu uzbrukuma sēriju. Viņš mēģināja ar vienu sitienu izslēgt Rokholdu, taču tie sitieni bija tik redzami, ka čempions no viņiem viegli izvairījās. Pirmā raunda izskaņā notika tas, kam vajadzēja notikt jau cīņas sākumā – Džardins atradās uz ringa dēļiem.

Šī Lukam Rokholdam bija pirmā čempiona titula aizstāvības cīņa, kuru viņš izcīnīja pērnā gada septembrī, pēc punktiem uzvarot tā brīža čempionu Ronaldo Souzu.

„Strikeforce: Rockhold vs. Jardine” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Estevan PayanAlonzo MartinezDecision (Unanimous)35:00
2Ricky Legere Jr.Christopher SpangDecision (Unanimous)35:00
3Gian VillanteTrevor SmithTKO (Punches)11:05
4Nah-Shon BurrellJames TerryDecision (Split)35:00
5Tarec SaffiedineTyler StinsonDecision (Split)35:00
6Tyron WoodleyJordan MeinDecision (Split)35:00
7Muhammed LawalLorenz LarkinKO (Punches)21:32
8Robbie LawlerAdlan AmagovTKO (Flying Knee and Punches)11:48
9Luke RockholdKeith JardineTKO (Punches)14:26

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...